Covid-19 - UD:s reseinformation
Indløs billig flybillet til hovedstaden i Iran – Tehran

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Tehran.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg till Tehran

Det lättaste sättet att ta sig till Irans huvudstad Teheran är att flyga till Theran Airport, som ligger 30 kilometer sydväst om Teheran. Det går inga bussar från flygplatsen till Teheran, så det enklaste sättet är att åka taxi.

Teherans historia dateras tillbaka till 800-talet, då staden grundades. Sedan dess har den vuxit och utvecklats, och har även varit i medierna åtskilliga gånger. Teheran är både det kulturella och ekonomiska centrum i Iran, vilket gör att många människor i landet flyttar hit.

Miladtornet kännetecknar staden

Teheran är en naturskön stad som ligger 1200 meter över havet. På var sin sida av staden flyter floderna Jajrud och Karaj och staden kännetecknas av två höga torn. Azaditornet är 50 meter högt och Miladtornet 435 meter högt. Det sistnämnda är det högsta tornet i Iran. Miladtornet är ett TV-torn, det femte högsta i världen. Totalt har Miladtornet tolv våningar och är centrum för många företag och organisationer. Här huserar bland annat ett lyxhotell med fem stjärnor, en stor mässhall, flera olika bostäder och lägenheter, en välbesökt restaurang och landets World Trade Center.

Åker du till Teheran är det nästan ett måste att besöka de kungliga palatsen. Golestanpalatset och Niyavaranpalatset är båda två populära turistmål tillsammans med bland annat staden Arkeologimuseum. Här kan man beskåda många olika föremål som berättar spännande historier om tiden före och efter islam i Iran.

Åker du till Iran och Teheran är det en god idé att ha med dig mycket kontanter. I Iran kan du inte betala med internationella betalkort och det är omöjligt att ta ut pengar i en bankomat. Den enda lösningen är att ta med mycket euro hemifrån och växla under tiden du uppehåller dig i landet. Det är inte möjligt att växla amerikansk valuta. När du lyckats växla dig till rätt valuta är Iran ett ganska billigt land att besöka.

Boka billiga flygbiljetter från Göteborg till Teheran idag.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.