Utdragen strandlinje med sandstrand och stadssiluett med höghus.

Sista minuten resor till Israel

Vanliga frågor om resor till Israel

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Israel?

Sista minuten-resor till Israel erbjuds av TripX. Jämför priser här

Vad kostar sista minuten-resor till Israel?

Priserna för sista minuten-resor till Israel varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 8 475:-. Hitta aktuella priser här

Är sista minuten-resor till Israel populära?

Ja, sista minuten-resor till Israel är populära. Våra användare ger destinationen Israel 4,6 / 5 stjärnor.

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Israel?

Du kan resa till Israel från följande flygplatser: Köpenhamn och Stockholm

Bedöm resmål (69 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Israel

Här i vår sökmotor finner du ett komplett utbud över sista minuten resor till Israel.

Israel är ett spännande land med många kontraster. Här finns möjlighet att få ta del av en uråldrig historia, kryddat med spännande utflykter till några av världens mest berömda platser. Här finns också ett livligt strandliv, där många också tar med sig cyklop och snorkel, då förhållandena under vattenytan bjuder på perfekta snorkel- och dykvatten. I Eilat ligger flera dykcenter, då ett av världens nordligaste korallrev ligger längs kusten. En helt fantastisk och obeskrivlig upplevelse.

I Döda havet i öster, kan man uppleva ett verkligt naturfenomen. Den höga salthalten har rensat vattnet från allt liv, och här kan man flyta i det tjocka, saltrika vattnet. Det är så gott som omöjligt att dyka i ett vatten med en salthalt på så hög nivå.

Ofta är anledningen till man väljer någon av de många lockande sista minuten resor till Israel, att man är imponerad över landets fascinerande historia, samtidigt som man önskar en semester med massor av sol, värme och sköna badstränder.

I Israel finner du både snabbmatskedjor, moderna kaféer och ett pulserande stadsliv, men samtidigt finns här massor av historiska byggnader och arkeologiska utgrävningar, vilket ger en intressant mix av den moderna människans livsstil och en uråldrig historia.

Av spännande kulturella upplevelser kan man bland annat besöka Västra muren i Jerusalem (tidigare kallad Klagomuren). Därutöver är Betlehem med sin bibliska historia utan tvivel en upplevelse man inte får missa, oavsett om man är religiös eller inte. En tur till Nasaret eller Herodes den stores fästning Masada, är garanterat också en oförglömlig resa.

Listan med spännande upplevelser kan bli hur lång som helst, men det är viktigt att man planerar sin sista minuten till Israel, så att den passar med de önskemål man har för resan. Det finns så mycket att se i Israel att det kan vara svårt att hinna med allt på en 14 dagars semesterresa. Som tur är så kan man hitta sista minuten resor till Israel året runt, och inget hindrar ju att man återvänder till landet!

En sista minuten till Israel innebär en resa i ett klimat som bjuder på en lång och torr sommar. Den börjar i april och slutar först i oktober, och klimatet under vintermånaderna är milt och torrt. Klimatet kan emellertid variera en del från region till region, så det kan varmt rekommenderas att undersöka väderutsikten för det område du tänker besöka, innan du beställer din resa.

Israel är geografiskt placerat i Mellanöstern, och mot väst ligger Medelhavets klarblå vatten. Mot öster ligger det Östafrikanska gravsänkesystemet, och söderut ligger Röda havet. Israel delar landsgräns med Syrien, Egypten, Jordanien och Libanon. Befolkningen bor primärt i den norra och mellersta delen av landet, och i söder finner man Negevöknen och Aravaöknen. I Israel finner man också världens lägsta punkt, Döda havet, som ligger hela 416 meter under havsytan.

Sista minuten resor till Israel är alltså något för dig om vill ha en semester med historiska upplevelser i ett land med ett behagligt klimat, och samtidigt ha möjligheten att dyka, snorkla och bada. Israel skall upplevas – det kan inte beskrivas med ord.

Travelmarket.se önskar dig en riktigt skön semester!

Hitta en billig sista minuten resa till Israel

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Israel | Restplasser til Israel

Sista minuten destinationer i Israel