Det ikoniska berget Fuji i Japan med en perfekt spegling i vatten vid solnedgången.

Billiga flygbiljetter till Japan

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Japan

Från Stockholm

Från Köpenhamn

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Tokyo

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
7. okt 14. okt
ARN
NRT
NRT
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 989:- Välj
28. nov 2. dec
ARN
HND
HND
ARN
SAS Air China 2 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 7 067:- Välj
25. jun 15. jul
ARN
HND
HND
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 9 969:- Välj
16. jul 25. jul
ARN
NRT
NRT
ARN
LOT 1 stopp
LOT 1 stopp
Från kr. 10 062:- Välj
15. jul 24. jul
ARN
HND
NRT
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 10 125:- Välj

Billiga flygresor till Osaka

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
7. okt 14. okt
ARN
KIX
KIX
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 101:- Välj
5. okt 14. okt
ARN
KIX
KIX
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 7 900:- Välj
Bedöm resmål (237 omdömen)
4.5

Flyg till Japan och bli överväldigad

Hitta billiga biljetter till Japan hos oss och upptäck allt vad Japan har att bjuda på. Oavsett om du fascineras av det ultramoderna Tokyo, kulturskatten Kyoto, en tur till det världsberömda berget Fuji eller till tropiska öar med sandstränder och kristallklart vatten – Japan tillfredsställer även den mest kräsna resenären.

Tokyo – världens vildaste storstad

Japan kan bjuda på en värld av fascinerande upplevelser och det är en stad som absolut kan rekommenderas att gå på upptäckt i. Tokyo är en metropol av dimensioner, där du exempelvis kan uppleva hur fisk blir rensad och såld på världens största fiskmarknad, kika på de uppklädda och utklädda tonåringarna i Harajuku-distriktet, handla dig fattig i enorma shoppingcenter med elektronik i Akihabara, bli uppslukad av människomassorna i Shibuya, eller bli förförd av atmosfären på shoppingstråket Cat Street.

Prova på att äta både Udon- och Ramen på ett nudelställe tillsammans med studenter eller kontorsarbetare, ofta uniformt klädda i vit skjorta och svarta byxor, eller prova på en omakase-upplevelse i någon av de många flerstjärniga restaurangerna. När man väl har hittat billigt flyg till Japan så kan man gott passa på att ta på sig spenderarbyxorna för en speciell kulinarisk upplevelse – om än bara för en kväll.

Runda av med en tur till någon karaokebar, där du både kan sjunga tillsammans med några lokala japaner, eller om du trivs bättre i eget sällskap, så kan du hyra ett rum och få mat och dryck serverad medan du sjunger. De flesta lokaler har plats till sällskap från 2-30 personer, och flera ställen har större karaokelokaler. Missa inte heller en tur till en badanläggning, eller som det heter på japanska, Onsen. Japanerna är kända för att genom ritualer göra vardagsaktiviteter till vackra ceremonier, och ett bad är inget undantag. Tokyo är också känt för sin konstnärliga miljö, där du kan njuta av en rik kultur, bland annat i något av de många vackra museer och konstgallerier som finns i staden.

Vackra Kyoto

Åk Shinkansen till Kyoto och upplev vad japanerna själva kallar Japans kulturella huvudstad. Kyoto är hem till inte mindre än 17 världskulturarv, så här finns massor att se på, bland annat det vackra Nijo-slottet. Kyoto har en väldigt unik karaktär och atmosfär, och staden kan med fördel ses från en cykelsadel. En vacker flod rinner genom staden, och här ligger det tempel på nästan varje gathörn.

Här finns också gott om gamla slott, bambuskogar och vackert utsmyckade tempel, bland annat Kinkakuji, som i folkmun ofta kallas för den gyllene paviljongen. Bor man i eller besöker det gamla Tehuskvarteret i Kyoto kan man också nästan vara helt säker på att få en glimt av en riktig geisha eller maiko, som elegant går iväg till de olika tehusen för att underhålla sina kunder om kvällen. Prova själv på en te-ceremoni om du vill, eller hyr en kimono på något av Kyotos många uthyrningsställen, och få hår och makeup ordnat för att smälta in i sammanhanget. Sedan kan du vandra runt i vackra Kyoto och känna hur nästan varje gata liknar kulissen till en film. Männen kan också vara med och klä ut sig, antingen till ninja eller till samuraj, och om man har lite för mycket tid så kan man också få undervisning i någon kampsport …

Bli proppmätt i Osaka

Osaka är Japans tredje största men ofta ansedd som andra viktigaste stad. Staden är tidigare känd som Naniwa, och var Japans först kända huvudstad. Staden är bland annat berömd för den vackra Kansai-dialekt som de avslappnade invånarna talar, men också för deras kärlek till mat. ”Kuidaore” betyder fritt översatt ”ät tills du inte orkar mer” och beskriver hur mycket Osakas invånare älskar god mat.

Osaka är också en fin möjlighet att uppleva det moderna Japan, och blir bara omsprungen av storasyster Tokyo. Staden är inte vacker på samma sätt som Kyoto; utan är en samling, ofta rektangulära, byggnader, spelarkader och upphöjda motorvägar, men det betyder inte att staden inte har sin egen charm och spännande atmosfär. Besök gärna Osaka om kvällen, när gatorna blir upplysta av stadslandskapets neonskyltar som glittrar i regnbågens alla färger.

Upptäck naturen

Det finns praktiskt taget oändligt med möjligheter för att njuta naturen när man är i Japan. Åk exempelvis upp till det vackra och majestätiska Fujiberget, eller varför inte en tur till någon av Japans sydliga öar, till exempel Okinawa, där du kan uppleva en eklektisk balans av fantastiskt vacker natur och avslappnat ö-liv. Med det berömda snabbtåget Shinkansen kan du snabbt och enkelt resa från den ena änden av landet till det andra. Reser du i första klass så reser du miljövänligt, och dessa vagnar heter numera Green Cars, men andra klass är lika enkelt och fortfarande bekvämt. Bli inte överraskad om det är förseningar på grund av vädret, som ibland ställer till det för tågen. Det kan därför rekommenderas att köpa med sig mat på tågstationen innan man ger sig av, så man har något att snaska på om förseningar skulle uppstå. Dessutom är maten som finns på tågstationerna i Japan ofta mycket bättre än vad man finner på motsvarande stationer i Europa. På Japans stationer finner du både sushi och onigiri, men också en sandwich om du inte är så äventyrslysten.

Vill du koppla av på riktigt så kan du prova på att bo i en Ryokan på någon bergssluttning, där du ofta har möjlighet att slappna av i en tillhörande Onsen, och här brukar du också kunna prova på regionala, kulinariska läckerheter.

Vad väntar du på? – Köp billiga flygbiljetter till Japan och kom iväg!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Japan: Stockholm Arlanda till Osaka 7. oktober till 14. oktober från kr 6 101:-

Mest populära flygplatserna i Japan

Populära resmål i Centralasien