Stadsvy i skymningen med upplysta byggnader och ett framträdande torn i centrum.

Billiga flygbiljetter till Tokyo

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Tokyo

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
7. okt 14. okt
ARN
NRT
NRT
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 989:- Välj
16. jul 4. aug
ARN
HND
HND
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 10 408:- Välj

Tokyo – flyg till en futuristisk metropol

Hitta billiga biljetter till Tokyo och upplev en stad som förenar historisk kultur med en brinnande passion för allt som är nytt. I Tokyo hittar du både en mängd gamla tempel och flera enorma shoppingcenter med den allra senaste tekniken.

Det är något nästan magiskt över Tokyo och du kan inte låta bli att charmas av den vilda metropolen, där du kan uppleva kostymklädda tonåringar, kärlekshotell, nudlar och sushi av alla slag, karaokebarer, ett museum tillägnat speldosor eller bara en imponerande utsikt över det ikoniska berget Fuji.

Tokyo är alltid under utveckling. Stadens invånare är de första att anamma nya trender och det är omöjligt att inte stöta på människor som är djupt passionerade för sitt område, oavsett om det är zen eller anime. Besök till exempel Ghibli-museet, som visar teckningar och figurer från Ghibli Studios tecknade filmer som är älskade över hela världen – men boka biljetter i förväg, eftersom du inte kan köpa dem vid entrén.

En gastronomisk pärla
Tokyo är också en plats där man kan bli överväldigad av maten. Här finns fler restauranger med Michelinstjärnor än någon annanstans på jorden, men du behöver inte spendera en mindre förmögenhet för att uppleva de kulinariska pärlorna; här finns sushi som du aldrig har ätit den förut och misosoppa med nudlar, oavsett om det är udon, ramen eller soba, blir aldrig omodern.

Världens största fiskmarknad
Ta en tur till Tsukiji Central Fish Market, världens största fiskmarknad, och se var maten kommer ifrån innan du sätter tänderna i världens bästa fisk. Tsukiji Central Fish Market är en turistattraktion i sig, men förvänta dig inte att den är inriktad på turister. När du kommer dit kommer du att upptäcka att det ser ut precis som om det inte fanns några turister på plats. Var försiktig så att du inte blir stänkt med vatten när de rengör och sköljer bort blod och fiskrester, och se dig för så att du inte blir överkörd av de många små fordonen som sicksackar mellan de olika stånden. Morgonen är som mest aktiv mellan kl. 05.00 och 08.00, och det är nästan dött efter kl. 10.00. För att få tillträde till den berömda tonfiskauktionen ska du anlända kl. 04.30 och köa vid fiskinformationscentret (Osakana Fukyu Center) vid Kachidoki-porten i marknadens nordöstra hörn (när du står framför huvudentrén går du till vänster, runt kvarteret till det andra trafikljuset, går ner för Harumi-dori igen och svänger till höger vid det andra trafikljuset). Inledningsvis kommer 140 personer att släppas in, i den andra omgången kommer 70 besökare att släppas in mellan kl. 05.40-06.15. Om du planerar att gå till auktionen klockan halv fem, ta en taxi eftersom kollektivtrafiken inte har börjat gå vid den här tiden.

Kampai.
Tokyo lever upp till den japanska stereotypen om en arbetsnarkomanisk arbetskraft. Människor fullgör plikttroget sina roller och jobb, men ta en promenad genom Shinjukus yakitori-stånd en fredagskväll och se Tokyos arbetare släppa loss med sake och karaoke – och få några nya vänner, för japanerna är mycket intresserade av att höra vad andra tycker om deras del av världen. Kampai betyder ”skål” på japanska.

En futuristisk metropol
Staden har över 12 miljoner invånare och är arkitektoniskt en enorm blandning av olikartade byggnader, neonskyltar och traditionella tempel. Det är exotiskt och påminner om ett futuristiskt sci-fi-scenario.

Shoppa tills du stupar
Tokyo sover aldrig och i denna futuristiska stad kan du köpa allt möjligt, så boka din flygbiljett till Tokyo snart. Ginza är ett lyxområde där du hittar flaggskeppsbutiker för Burberry, Chanel och liknande, Akihabara är hem för elektronik av alla slag och i Harajuku kan du köpa det senaste hipstermodet. Tokyos svar på Champs-Élysées är Omote-sando-dori, en trädkantad boulevard med en till synes oändlig mängd modebutiker. I Omotesando hittar du Cat Street, som är väl värt ett besök; Cat Street är det bultande hjärtat i Tokyos livliga gatumode.

Populära resmål i Centralasien