Viktig information om Coronavirus
Charterresor  till Kap Verde-öarna

Charterresor till Kap Verde-öarna

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök

Billiga charterresor till populära destinationer i Kap Verde-öarna

Kap Verde - ett riktigt semesterparadis

Bedöm resmål
4,2
(68 omdömen)
Öarna i Kap Verde är ett riktigt charterparadis. Här finns kilometerlånga sandstränder, varmt klimat året runt och solsken 350 dagar om året. Kap Verde ligger utanför Västafrikas kust, och består av 15 öar varav nio är bebodda. Gör din charterresa hit och bli förälskad i dessa fantastiska öar!

Aktivt friluftsliv i Kap Verde

Kap Verdes öar är ett paradis för den som vill ha en aktiv semester. Vindsurfare från hela världen kommer hit för att surfa utanför öarna Sal och Boa Vista. Dykare kommer hit för att se dess skeppsvrak på havets botten. Vandrare går igång på de häftiga bergen på öarna Santo Antao och Sao Nicolau. Den som är intresserad av djur-och natur har också möjlighet att se några mycket sällsynta arter. Är man kultur-intresserad kan ta en rundtur bland olika vingårdar eller lyssna på den lokala folkmusiken ”morna”. Man bör inte heller missa de världsarvsskyddade husen i Cidade Velha.

Kap Verde: Charterresor för avkoppling

Till Santa Maria åker du i första hand för att koppla av och njuta av stränder som är någonting utöver det vanliga. Breda, finkorniga och gyllengula sträcker de sig praktiskt taget runt hela ön. För den som är här under sommaren och är morgonpigg finns chans att se havssköldpaddor på stranden. Du kan också följa med på djuphavsfiske och katamaranturer, eller varför inte en dagstur med inrikesflyg till någon av grannöarna? Till Boavista åker den som verkligen vill ha lugn och ro, med lugna bad, strandliv och snorkling. Utanför Boavista ligger en av världens största skeppskyrkogårdar, då många av skeppen mellan Afrika och Europa gick till botten här. Det gör denna ö till ett självklart resmål för dykare från hela världen.

Åk på charterresor till Kap Verde och upplev dessa magiska öar!

Från vilka flygplatser kan jag resa till Kap Verde-öarna?

Du kan resa till Kap Verde-öarna från följande flygplatser: Göteborg, Stockholm och Köpenhamn

Charterbolag med charterresor till Kap Verde-öarna

Billiga charterresor med TUI
Billiga charterresor med Ving
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.