Grand Palace i Bangkok gyllene spiror och en stor utsmyckad staty.

Billiga flygbiljetter från Koh Samui till Bangkok .

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Koh Samui till Bangkok

Bangkok är en av de absolut hetaste städerna i världen. Belägen endast 14 grader norr om ekvatorn, är Bangkok soligt året runt med temperaturer på över 30 ° C. Bangkok är Thailands huvudstad och är ett måste om du besöker Asien. Köp dina billiga flygbiljetter till Bangkok redan idag!

Bangkok- Billigt och populärt bland backpackers
Bangkok är en populär destination för backpackers. Du kan leva otroligt billigt och det erbjuds många prisvänliga hostels. Att äta en god middag ute är inte heller någon större avgift. Den lokala thailändska ölen kostar endast ett par kronor.

En populär mötesplats för backpackers är Santichaiprakarn Park, en liten, men livlig park längs floden Chao Phraya. Här bjuds det på live-musik och många gånger kan man få se lokalbefolkningen utföra jonglering eller öva trick. Parken är byggd kring ett tempel från 1800-talet: Phra Sumen Fort.

Bangkok-För hela familjen

Den största parken i centrala Bangkok är Lumphinee Park i Silom, och är ett bra sätt att undkomma värmen. Parken bjuder på ett stort grönområde med både palmträd och vackra blommor. Djurparker och Zoo är andra populära turistattraktioner i Bangkok. Besök ormfarmen ”Queen Saovabha Institute Snake Farm”, och bli imponerad av dess många varianter på ormar.

En annan trevlig attraktion för hela familjen är ”Siam Ocean World” i Siam Square. Det bjuds på en gigantisk undervattensvärld, och man får uppleva några av de största akvariumen i hela Sydostasien.

Ett populärt sätt att se floden Chao Phraya, och de ursprungliga kanalerna i staden är genom en kanaltur. De flesta av dessa speciella båtturer börjar vid den östra stranden av Chao Phraya, och sedan genom Backwaters i Thonburi, där du får se det pampiga Nationalmuseumet och en flytande marknad.

Missa inte att boka dina billiga flygbiljetter från Koh Samui till Bangkok- staden väntar på att bli upptäckt av dig!

Populära flygplatser med avresa till Bangkok