Bangkok

Hotell i Bangkok

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i berusande Bangkok

Jämför hotellpriser - Klicka här

Bangkok är huvudstad och den mest folkrika staden i Thailand, belägen i de södra delarna del av landet och inte långt från kusten. Bangkok är inte längre bara en destination för äventyrslystet ryggsäcksfolk och rika affärsmän, utan välkomnar numera ett helt spektrum av turister i alla åldrar, och med olika intressen. Fler och fler upptäcker att staden har ett brett urval av spännande arkitektur, kultur och intressanta sevärdheter.

Du måste bara uppleva Bangkok

Med många olika familjevänliga sevärdheter, ett brett urval matställen, en imponerande rad shoppingmöjligheter, och en värld av billig logi, bjuder Bangkok på en upplevelse utöver det vanliga, och många menar att det är en stad som har sin givna plats på listan över vad man skall uppleva under sin livstid.

Grand Palace – en gyllene upplevelse
För tempelentusiaster står naturligtvis det spektakulära Grand Palace på att-göra-listan, och det är ett av Bangkoks mest kända landmärken. Man får inte heller missa det majestätiska Wat Arun-templet, och det spektakulära Wat Phra Kaew-templet - det viktigaste buddhistiska templet i hela Thailand.

För barn och familjer
För familjer är det oftast det marina äventyrslandet Siam Ocean World som lockar, men också det stjärnspäckade vaxmuseumet Madame Tussaud, och inte minst det interaktiva Kidzania – nöjesparken där barnen verkligen får använda händerna.

För alla andra som inte faller in i några av dessa kategorier, finns det hänförande Erawan Shrine, det konst- och kulturfyllda BACC, och det fridfulla Jim Thompson House, som bara ber om att bli utforskat. Mellan attraktioner och sevärdheter finner du ett fantastiskt utbud av både lokala och internationella restauranger, framstående shoppingcenter, och billiga hotell i Bangkok, som är de perfekta ingredienserna för den ultimata semestern.

Annorlunda sevärdheter
Om du älskar saker som är lite annorlunda, faller du förmodligen pladask för Bangkoks excentriska museum. Här finns bland annat det respektingivande Correction Museum, som beskriver tortyr av fångar, och Bangkoks rättsmedicinska museum med dess utställningar om människans kroppsdelar, men också museum som det bisarra House of Museums, som visar vardagsprylar från 60-talet och fram till i dag, eller vad sägs om serieälskarnas Batman Museum, fullt av tematiska samlarobjekt. I Bangkok finner du verkligen en värld av udda sevärdheter, där den ena är mer överraskande än den andra. Det nästan oändliga utbudet av action-fyllda attraktioner, blandat med kulturella tempel, fantastiska sevärdheter, omfattande shoppingmöjligheter och inte minns det fina utbudet billiga hotell i Bangkok, ger en stad som är svår att lämna, och en stad som man gärna återkommer till – igen och igen.

Hitta ditt hotell i Bangkok på Travelmarket
Här på Travelmarket kan du söka efter billiga hotell bland många olika återförsäljare. Därför är du mer säker på att hitta de billigaste priserna, så att du tryggt och enkelt kan hitta både ett bra och billigt hotell i Bangkok.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.