Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London Gatwick.

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London Gatwick.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Köpenhamn till London Gatwick

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
8. feb 12. mar
CPH
LGW
LGW
CPH
EasyJet Direkt
EasyJet Direkt
Från kr. 577:- Välj

Från Köpenhamn till London Gatwick

London är en spännande stad med några av världens bästa sevärdheter, attraktioner och aktiviteter. Med så mycket att göra, finns det garanterat något för alla. London är ett utmärkt resmål även för barn då staden bjuder på många familjevänliga aktiviteter.

Sevärdheter i London

Buckingham Palace är Englands drottnings officiella hem. Under sommarmånaderna är palatset öppet för turer. Du ska inte heller missa ”The London Eye”- Världens tredje största pariserhjul, som ligger på den södra sidan av floden Themsen. Det utlovas en magnifik utsikt över London stad.

London Gatwick Flygplats är belägen 45km söder om London. Gatwick har två terminaler, nord och syd. Båda terminalerna har ett omfattande utbud av butiker, valutaväxling och barer. Incheckning sker på tredje våning i båda terminaler. Efter säkerhetskontrollen finns också tax-free-butiker och ett stort utbud av restauranger.

Det finns många olika transport-möjligheter till London från Gatwick airport. Gatwick Express är det snabbaste sättet att komma till centrala London. Tågen avgår var 15:e minut mellan flygplatsen Gatwicks södra terminal och London Victoria Station. Restiden är 30 minuter.

National Express Bus kör turer mellan Gatwick och Victoria Coach Station. Bussarna avgår var 30:e minut. Restiden varierar beroende på rutt, men de flesta tar ca 1 timme.

EasyBus erbjuder också express-buss-turer till en låg kostnad mellan flygplatsen och Earls Court / West Brompton. Bussarna körs under hela dagen, och utan några mellan-stopp. Bussturen tar drygt en timme.

Hotell nära London-Gatwick Flygplats

Om du har ett tidigt morgon-flyg från Gatwick Flygplats, så är det en god idé att bo på något hotell i närheten. Du hittar flera bra och prisvänliga hotell nära Gatwick, eller en kort resa bort. Många av Gatwicks flygplats-hotell erbjuder en transfer mellan hotell och flygplats.

Missa inte chansen till att upptäcka London! Boka dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London-Gatwick.

Populära flygplatser med avresa till London Gatwick

Hitta resan till London Gatwick här

Hitta resan från Köpenhamn här

Läs mer på vår blogg