Billiga flygresor till England

Billiga flygresor till England

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Storbritannien

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (199 omdömen)
4.6

Billiga flygresor till England

Tittar man på vad det kostar att resa till England, är det ofta otroligt billigt. Billiga flygresor till England kan nästan alltid fås från några få hundra kronor genom att flyga med Ryanair från Skavsta eller Göteborg City Airport. För sydsvenskarna så är det ofta easyJet från Köpenhamn till London som gäller.

Metropolen London

Huvudstaden London bjuder på en värld av spännande sevärdheter. Ett besök är inte komplett utan att ha kollat vad klockan är på det stora uret vid parlamentet, som vi kanske bättre känner som Big Ben. Ett besök bör också inkludera ett besök vid Tower Bridge, ett besök vid Buckingham Palace och så naturligtvis ett besök vid Tower of London. Passa gärna på att se en musikal också, och varför inte njuta utsikten över London från det gigantiska pariserhjulet London Eye?

England är mer än London

England är naturligtvis mycket mer än London. Bland andra stora sevärdheter kan nämnas Hadrians mur, som blev byggt som en nordlig gräns för romarriket. En annan populär sevärdhet är det urgamla sten-monumentet Stonehenge – fullt av mystik och historia och har fått tåla tidens tand i nästan 5 000 år. Besök också Englands fantastiska ”Lake District”, som är Englands största nationalpark med en värld av berg, kullar och naturligtvis sjöar.

Sätt ett tema på din resa

Om du vill se England på ett annorlunda sätt kan du välja att resa runt efter ett bestämt tema. Du kan exempelvis välja att resa i Harry Potters fotspår och bland annat försöka hitta perrong 9 ¾ på stationen Kings Cross i London, eller varför inte kliva tillbaka i tiden och resa runt och titta efter fornlämningar från vikingatiden, då vi svenskar faktiskt regerade landet under korta perioder.

Oavsett hur du lägger upp din resa till England, kommer din resa garanterat bli minnesvärd, och vi på Travelmarket önskar dig en riktigt härlig resa till de gröna öarna västerut. Sök flygresor till England på Travelmarket.se.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Storbritannien: Köpenhamn till London Stansted 10. januari till 19. januari från kr 216:-

Mest populära flygplatserna i Storbritannien

Populära resmål i Norra Europa

Hitta resan till Storbritannien här

Hitta inspiration till Storbritannien här

Läs mer på vår blogg