Find en billig flybillet til London (Stansted)

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London Stansted.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Köpenhamn till London Stansted

Att London är en populär metropol som lockar med både kultur och intressanta sevärdheter råder det inga tvivel om, men staden bjuder också på fantastiska sport-arrangemang. Åk till London för att se en spännande fotbollsmatch eller cricketspel!

Utmärkta sport-arenor i London

Missa inte chansen att se ett spännande traditionellt cricket-spel när du är på besök i London. Många av Storbritanniens sommarspel spelas i just London. Cricket-säsongen varar från april till september. London har två stora cricket-arenor: "Lord´s", som är en av de mest kända i världen och är hem till Middlesex County Cricket Club. Den andra heter "The Oval", och är hem för Surrey County Cricket Club.

London stoltserar med hela 13 professionella fotbollslag, vilket är mer än någon annan stad i världen. Så varför inte kombinera ett besök i huvudstaden med en eftermiddag, och titta på medans ditt favoritlag spelar?

För den riktiga sport-fantasten så finns det en guidad "Wembley Stadium Tour " som ger besökaren chansen att återuppleva de största sport-ögonblicken i historian. Följ med bakom kulisserna på den mest berömda arenan i världen, Wembley Stadium.

London Golf Club

Är du sugen på att spela golf så måste du besöka London Golf Club. Klubben är belägen en bit utanför London, men kan enkelt nås med tåg från Victoria Station. Golf-klubben erbjuder både medlemmar och nya gäster en oöverträffad nivå av service och en avkopplande miljö.

London Golf Club har fantastiska spel-områden och flera greener. Här erbjuds professionell undervisning, samt flera golf-kurser.

London- Stansted flygplats

London Stansteds flygplats är en internationell flygplats belägen cirka 64 kilometer norr om centrala London. Det Storbritanniens tredje största flygplats och den betjänar många stora europeiska lågprisflygbolag, såsom Ryanair och Easyjet.

Missa inte att handla tax-free när du är på flygplatsen. Stansted har många topp-butiker där du kan fynda parfymer, designerskor, och smycken.

Köp dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn till London-Stansted

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.