Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Maritime Provinserna

Sevärdheter

Peggys Cove (Maritime Provinserna)
Ta reda på varför så många målare och fotografer stömmar till Peggy's Cove i Halifax, Nova Scotia. Den lilla fiskarbyn är något av det mest idylliska man kan tänka sig.de små trähusen och fyrtormen, där den ligger en litet postkontor, skapar tillsammans ett underbart scenario vid mynningen av St. Margarets Bay, där Atlantens vågor brusar in över klippkusten.
Prins Edward Island National Park (Maritime Provinserna)
Parken är något av det allra bästa som Canadas kan erbjuda. Lederna i nationalparken på Prins Edward Islands nordkust går genom skogsområden med floder, sjöar, massor av djurliv, och ut till där himmel och hav möter röda sandstensklippor, sandbanker och stränder som inbjuder till simturer och promenader, samt en glimt av områdets 200 fågelarter.
Roosevelts jättestuga i Fundybukten (Maritime Provinserna)
På Campobello Island i Bew Brundwick ligger semesterhuset till den före detta amerikanska presidenten Roosevelt. Den 34 rum stora stugan, och särskilt det naturreservat den ligger i, är en stor attraktion som drar många till Fundybukten, där världens högsta tidvatten har skapat märkliga klippformationer och kaviteter.
Valar (Maritime Provinserna)
Att se på havets jättar när de vältrar sig i vattnet är en oförglömlig syn, som man kan få chansen att uppleva på mängder av platser längs Hamnområdena och New Foundlands kuster. Vart och när är beroende av årstid och geografi, men är man i New Brunswick mellan juli oc september, är det nästan garanterat att man får se en av de många valarter som passerar längs kusten under denna period. Det är inte ovanligt att en 30 meter lång blåval tar vägarna förbi.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Calgary
• Montréal
• Ottawa
• Quebec City
• Toronto
• Vancouver
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.