Mexico er altid en rejse værd

Billiga flygresor till Mexiko - Mexiko är alltid värt en resa

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Mexiko

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Mexiko

Mexiko är ofta underskattat som resmål bland svenska resenärer, och det är lite synd, då du med en billig flygbiljett till Mexiko kan uppleva allt från fantastiska stränder, till lämningar från gamla indianska civilisationer, och inte minst en fantastisk huvudstad!

Mexikos vackra stränder
Det är inte många som tänker på det, men Mexiko har faktiskt en lång karibisk kustlinje, som bjuder på alla de fantastiska ting du kan drömma om när du tänker på en karibisk badsemester. Här finns kritvit sand, vajande, gröna palmer och klart turkosblått vatten. Bland de mest berömda strandresmålen i Mexiko kan nämnas Cancun, Cozumel, Acapulco och Isla Mujures. På Mexikos andra kust - mot Stilla havet - finns också många fantastiska stränder. Kika i någon guidebok, bli inspirerad, och hitta den strand som passar dig bäst.

Kultur, arkitektur och Mexico City
Ett besök i Mexiko bör självklart också inkludera ett besök i Mexico City. Den mexikanska huvudstaden bjuder på åtskilliga framstående museum som ger dig en fantastisk bild av Mexikos historia och kultur. När du har bevandrat dig i Mexikos historia kan det vara läge att också kika på nutiden! Ett bra sätt att göra detta på är att helt enkelt observera mexikanernas vardag. Slå dig bara ned på något av de stora torgen i staden och låt solen, stämningen och den mexikanska livsstilen ladda dina batterier.
En annan stad som inte får missas på Mexikoresan är Morelia. Här kan du se fler än 200 byggnader från kolonialtiden, som är byggda i vacker, ljusröd sten från närområdet. Domkyrkan i Morelia betraktas alltjämt av många som den vackraste kyrkan i hela Mexiko.
Om du inte redan bestämt dig för att köpa billiga flygresor till Mexiko, så läs vidare.

De gamla civilisationerna
Överallt i Mexiko finner du lämningar från Mexikos förhistoriska tid, när Mayafolket och andra indianska folkslag regerade denna del av världen.
Bland de mest kända landmärkena finns naturligtvis den ikoniska sten-pyramiden vid Chichen Itza.
Precis norr om Mexico City ligger resterna av den gamla staden Teotihuacan, och huvudattraktionen är den stora pyramiden, som faktiskt är den tredje största pyramiden i världen, och minst lika imponerande som dess motsvarigheter i Egypten.

Billiga flygresor till Mexiko


Har du redan bestämt dig för att besöka landet, kan det alltid betala sig att kika efter billiga flygbiljetter till Mexiko från flera olika avreseflygplatser. Det kan finnas mycket pengar att spara på en flygbiljett genom att välja rätt flygplats. Oftast är det billigast att flyga till Mexico City, men undersök också priser på resor till Cancun och andra populära destinationer i Mexiko.


Billigaste resor hittades på Travelmarket för Mexiko: Stockholm Arlanda till Cancun 28. oktober till 7. november från kr 6 057:-

Bedöm resmål
4,5
(185 omdömen)
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.