Tropisk strandlandskap med en rad av palmträd och en klarblå himmel.

Resor till Mexiko

Mexico är ett förbisedd resmål för charterresor, vilket verkligen är synd. Om du reser till Mexico kan man uppleva den karibiska rivieran med massor av underbara avkopplande tropiska upplevelser.

Billiga resor till Mexiko

Från Stockholm

Billiga resor till Mexiko

Hacienda Real del Caribe
Hacienda Real del Caribe Queen/Queen - Superior
Playa del Carmen, Yucatan halvön 4. jun från Stockholm 7 nätter
10 345:- Välj
Kore Tulum Retreat and Spa Resort - Adults Only
Kore Tulum Retreat and Spa Resort - Adults Only Svit - bubbelbad - utsikt mot trädgården
Tulum, Yucatan halvön 17. jun från Stockholm 7 nätter
16 345:- Välj
Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa - All Incl
Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa - All Incl Deluxe Junior Suite
Akumal, Yucatan halvön 17. aug från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
20 795:- Välj
TRS Coral
TRS Coral Juniorsvit UTSIKT ÖVER TRÄDGÅRD
Cancun, Yucatan halvön 22. aug från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
25 795:- Välj
Bedöm resmål (10 omdömen)
4.6

Upplev färgstarka Mexiko

Mexiko är utan tvekan ett av världens mest intressanta, överraskande och lysande länder. Om man reser till Mexiko är det värt att uppleva djungler, snötäckta vulkaner, himmelsstrebende berg, öde öknar, hundratals kilometer kustlinje ut mot både Mexikanska golfen och Stilla havet, arv från förhistoriska civilisationer och världsberömda städer, är bara en sak säker när du reser till Mexiko: även den vildaste fantasin om landet kommer att överträffas av den fantastiska verkligheten som utspelar sig i detta färgstarka land.

Mexiko har en allmänt mycket låg prisnivå, vilket gör landet attraktivt för alla typer av resenärer. Samtidigt har landets ekonomiska och kulturella utveckling bidragit till att göra Mexiko till ett mycket lugnare, säkrare och tryggare land, där alla kan resa till och röra sig tryggt. Med charterresor till detta fantastiska, unika land är det omöjligt att bli besviken.

Mexikos natur
Mexikos natur spelar på alla tangenter och är ett sinnesmässigt bombardemang av lyriska intryck. De mer än 10 000 kilometer långa kustlinjen, där stränder i alla nyanser finns, drar till sig de flesta avundsjuka blickar. På stränderna i Mexiko finns oändliga möjligheter att surfa, dyka, snorkla och åka på havssafari.

Men Mexiko har också djungler med extraordinärt djurliv, öde öknar, vulkaner och berg med vandrings- och cykelleder, laguner och många andra sceniska underverk.

Mexikos städer, kultur och historia
Mexiko hyser otaliga historiska platser som finns med på UNESCOs världsarvslista – överallt i landet hittar man dem i närheten av de mexikanska städerna. Bland de viktigaste kan nämnas pyramidernas fäste, Teotihuacan, som ligger nära huvudstaden Mexiko City.

Chichen Itza är Mayarikets förhistoriska huvudstad, daterad till att vara 1500 år gammal och belägen i närheten av semesterparadiset Cancun.

De mexikanska städerna sträcker sig otroligt brett. Med pulserande storstäder, traditionella byar, kulturriga universitetsstäder och festliga kuststäder finns det något för varje typ av resenär.

Hitta resor till Mexiko som uppfyller dina behov för den perfekta semestern.

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Mexico | Charterreiser til Mexico

Charterbolag med charterresor till Mexiko

  • Billiga charterresor med TUI
  • Billiga charterresor med Ving