Billiga flygbiljetter till Montenegro

Billiga flygbiljetter till Montenegro

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Montenegro

Från Köpenhamn

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Tivat

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
27. apr 4. maj
ARN
TIV
TIV
ARN
SAS Lufthansa 2 stopp
Norwegian Air 1 stopp
Från kr. 2 614:- Välj
25. jun 3. jul
GOT
TIV
TIV
GOT
Austrian Air 2 stopp
Austrian Air 2 stopp
Från kr. 3 300:- Välj
Bedöm resmål (220 omdömen)
4.6

Härliga och vackra Montenegro

Beläget på samma breddgrader som Italien och Spanien, med kilometervis med kustlinje ut mot Adriatiska havets varma vatten, finner man det strålande vackra Montenegro. Kustbandet bjuder på charmiga småbåtshamnar, färgglada badorter, pärlvita stränder och Adriatiska havets varma och stillsamma vågor.

För att bilda sig en uppfattning om Montenegros storslagenhet, kan man genom ett tankeexperiment sätta ihop ingredienser och inslag från andra länder. Föreställ dig de bästa stränderna från Kroatiens kust, de vackraste bergen från Schweiz, de djupaste klyftorna från Colorado, varsamt uppblandat med torg och byggnader från vackraste Venedig, och städer så gamla som de äldsta i Grekland – alltsammans prydligt inpackat i Medelhavets perfekta klimat, och gemytligt koncentrerat till en minimal geografisk yta. I den mentala bilden får man en ganska målande beskrivning av hur storslaget Montenegro faktiskt är.

Vackra Kotor
Det är svårt att nämna Montenegro utan att samtidigt nämna Kotorbukten. Kotor är utan tvivel ett av landets vackraste områden, och det är inte förvånande att UNESCO också har valt att placera området på sin berömda lista över världsarv. Kotor är beläget längs kusten, varför man både kan bo eller besöka området, och samtidigt njuta av det vackra kustbandet.

Montenegros historia
Rent historiskt har Montenegro en mycket unik och brokig bakgrund, som i dag kan ses avspeglad i städernas arkitektoniska sammansättning. Längs större delen av kustorterna löper vita, uråldriga stadsmurar ut mot Adriatiska havets ljusblå överflöd, och romerska, grekiska, turkiska och ryska byggnader dominerar stadslandskapets kulörta sammansättning.

I kuststaden Budva finner man landets tveklöst bästa nattliv, där det festas på barer, nattklubbar och i ljuset av månen till sena timmar. Stadens riviera är långt mer imponerande än de vackraste i Frankrike, och det är här man finner de mest exklusiva restaurangerna, de trendigaste barerna och några av Montenegros bästa konstgallerier.

Liv och rörelse
Hela kustbandet är en enda lång parad av liv och rörelse. Här saknas aldrig något, och alla typer av resenärer finner enkelt sin plats i tillvaron. Större delen av städerna är mycket familjevänliga, och nästan helt fria från stökigt nattliv. Stränderna håller världsklass, och det finns en uppsjö hotell av hög standard, och i alla prisklasser.

Montenegro är spännande och medryckande, och svårt att låta bli att återvända till. Beställ dina billiga flygbiljetter i dag – du kan hitta flygbiljetterna här på sidan genom att använda sökfälten överst. Sök gärna på flera datum och från flera avreseflygplatser, så har du bättre möjlighet att hitta de billigaste flygbiljetterna till din resa.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Montenegro: Köpenhamn till Podgorica 30. maj till 3. oktober från kr 1 756:-

Mest populära flygplatserna i Montenegro

Populära resmål i Östeuropa