Sista minuten resor till Montenegro

Sista minuten resor till Montenegro

Sista minuten resor till Montenegro

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Sista minuten till Montenegro

Bedöm resmål
4,6
(51 omdömen)
Montenegro är pärlan i Medelhavet, och är en republik belägen i den södra delen av Adriatiska havet. Montenegro är unikt på många sätt då du finner otroliga naturrikedomar, stränder, klara sjöar, floder och ståtliga berg här. Trots sin ringa storlek så erbjuder Montenegro en stor mångfald! Detta lilla land kombinerar det bästa från Balkan, Medelhavet, Italien och Kroatien. Åk på sista minuten till Montenegro och bli berörd av dess skönhet!

Montenegro- Charmiga städer och långa stränder

Längs med Montenegros kust finner du Budvanska Rivieran och här ligger vackra sandstränder och klippstränder i ett långt räcke. Montenegro har många fantastiska nationalparker som är väl värda att besöka. Missa inte att besöka orten Kolasin som grundades av turkarna på 1700-talet. Kolasin ligger på 954 m höjd och erbjuder utmärkt semester både på vintern och sommaren. Här ligger också nationalparken "Biogradska gora" som är en av de tre bästa bevarade urskogarna i Europa. Ett annat tips är att besöka ravinen Tara, som räknas som den näst största i världen. Gillar man äventyr kan man testa på forsränning i floden på ravinens botten.

Ulcinj är en charmig stad belägen på södra delen av den montenegrinska kusten. Den innehar den längsta sandstranden på Adriatiska havets kust. Stranden heter Big Beach, och är 13 kilometer lång. Gör gärna ett besök i den gamla stadsdelen av Ulcinj där man finner många vackra byggnader och monument. Här finns även trevliga restauranger, kaféer och olika gallerior. Landets huvudstad är Podgorica, och har sitt ursprung från 1326. Det mesta av staden förstördes under andra världskriget, så idag består staden till största delen av moderna byggnader. Podgorica arrangerar flera olika kulturella aktiviteter varje år och här finns även flera teatrar. Huvudstaden har utmärkta transportförbindelser, och endast nio kilometer från staden ligger den internationella flygplatsen. Fly vardagen och ta på en sistaminuten till Montenegro!

Resebolag med sista minuten resor till Montenegro

Sista minuten resor med Escapeaway
Sista minuten resor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.