Billiga flygbiljetter från Örebro till Prag.

Billiga flygbiljetter från Örebro till Prag.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Örebro till Prag

Prag är huvudstad i Tjeckien och anses av många att vara en av Europas mest charmerade och vackra städer. Prag är välkänd för sina imponerande byggnader, dess broar, katedraler och guldspets-torn. Det är en modern och pulserande stad fylld med liv, musik, konst och god mat.

Miljontals turister kommer till Prag varje år, och det är inte svårt att förstå varför så många vill uppleva denna magiska stad.

Prags historiska sevärdheter

Staden har världens bäst bevarade samlingar av arkitektur. Du finner flera olika stilar med allt ifrån barock, kubism, gotisk och modern arkitektur. Pragborgen räknas som det största och äldsta slottet i världen, enligt Guinness World Records. Tätt intill Pragborgen ligger St Vitus-katedralen med ett fantastiskt utsiktstorn. Vill du se modern arkitektur så ska du bege dig till Wallensteinpalatset och Nationalteatern.

Upptäck Prag på cykel

Prag har mer än 120 km cykelvägar, och detta är en perfekt stad att upptäcka på cykel. Här finns ett stort utbud av cykeltjänster och cykeluthyrning. Om du vill upptäcka Prag på egen hand, är det möjligt att hyra en cykel. Men, om du vill utforska staden och samtidigt lära dig om kultur och historia är det rekommenderat att göra en guidad cykeltur. Två utmärkta cykelföretag som ger cykelturer är Baja Bikes och Biko Adventures. Genom att göra en guidad cykeltur blir du bekant med stadens bästa sevärdheter och dess historia på ett par timmar.

Václav Havel är Prags internationella flygplats. Flygplatsen är belägen 20 km väster om stadens centrum. Med bil tar det ca 30 min att nå Prag. Det billigaste sättet att ta sig till staden är med buss, och det rekommenderas att man har ett par tjeckiska kronor redo. Det finns gratis Wi-Fi-täckning runt om på flygplatsen.

Boka dina billiga biljetter från Örebro till Prag för att ta del av erbjudandet!

Populära flygplatser med avresa till Prag

Hitta resan till Prag här

Hitta resan från Örebro här

Läs mer på vår blogg