Tropisk strandvy med parasoller, solstolar och palmer framför ett klarblått hav.

Billiga flygbiljetter från Pattaya Airport till Koh Samui.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pattaya Airport till Koh Samui

Ko Samui är Thailands tredje största ö, belägen på den thailändska östkusten. Dess största stad heter Na Thon, och man brukar kalla ön för kokosnötsön. Här har du en stor variation av olika typer av stränder, vattenfall med laguner och flera spännande aktiviteter.

Dykning i Koh-samui

Den största anledningen till att besökare kommer till Ko Samui är att få njuta av dess fantastiska stränder. De två viktigaste stränderna heter Chaweng och Lamai. Du kan testa på alla möjliga vattensporter, och det rekommenderas speciellt att prova dykning i Ang Thong National Marine Park. Eftersom Thailand anses vara en av de säkraste resmålen för dykning och snorkling i världen, är detta en perfekt aktivitet också för nybörjare. Man får njuta av fantastiska sevärdheter såsom undervattens berg, korallrev, klippformationer, koraller och även valhajar när det är säsong.

Koh Samui- intressanta sevärdheter

Wat Khunaram Koh Samui är öns mest berömda tempel. Templet är känt för sin mumifierade munk som sitter upprätt i en glaskista. Mumien är kroppen till en meditationsmästare som kunde förutse sin egen död.

Buddha Garden är en vacker trädgård som skapades av en fruktbonde år 1976. Trädgården är belägen på den högsta punkten på ön och är omgiven av en djup djungel och vackra klippor. I trädgården finner du fantastiska blommor, men också skulpturer som föreställer både människor och olika gudar.

Ko Samui Airport är en privat flygplats som ägs av Bangkok Airwaves. Denna flygplats anses vara en av de vackraste flygplatserna i världen med dess närhet till den underbara naturen. Flygplatsen erbjuder både taxi-transfer och hyrbilar för en billig peng.

Flygplatsen är modern, och det finns gratis Wi-Fi. Missa inte att det erbjuds gratis dryck till alla resenärer i den internationella gaten.

Boka billiga flygbiljetter från Pattaya-airport till Koh Samui för att utforska denna thailändska pärla!