Tropisk strandvy med parasoller, solstolar och palmer framför ett klarblått hav.

Billiga flygbiljetter till Koh Samui

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Koh Samui

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
28. maj 5. jun
ARN
USM
USM
ARN
Air China Bangkok Airways 2 stopp
Bangkok Airways Air China 2 stopp
Från kr. 8 470:- Välj
25. okt 1. nov
ARN
USM
USM
ARN
SAS Thai Airways Bangkok Airways 2 stopp
Bangkok Airways Thai Airways SAS 2 stopp
Från kr. 12 157:- Välj
18. dec 1. jan
GOT
USM
USM
GOT
KLM 2 stopp
Bangkok Airways Air France 2 stopp
Från kr. 16 650:- Välj
13. jul 10. aug
ARN
USM
USM
ARN
Air France Bangkok Airways 2 stopp
Bangkok Airways Air France 2 stopp
Från kr. 21 076:- Välj

Att semestra i Thailand och på de thailändska öarna är alltid ett härligt sätt att tillbringa sin semester. Med en flygbiljett till Koh Samui semestrar du på en av de största öpärlorna i landet, med fantastisk natur, spännande upplevelser och gott om plats för alla.

Strandliv på Koh Samui
Koh Samui är sinnebilden för sol- och strandliv i frodiga, tropiska omgivningar. Oavsett om du letar efter familjevänliga, långgrunda stränder, brusande hav med stora vågor eller något däremellan, så hittar du det på Koh Samui, vilket säkert är en av anledningarna till att ön lockar så många besökare varje år.

Överallt på Koh Samui är stränderna rena och vackra och havsvattnet är varmt och klart. Du kan ligga i sanden med en god bok, bygga sandslott med barnen, snorkla och dyka eller prova någon av de många andra vattensportaktiviteter som finns här.

Den mest berömda stranden på Koh Samui är Chaveng. Under vajande palmer ligger den breda sandstranden och väntar på de många besökare som kommer hit dagligen. Under dagen är vågorna vid Chaveng livliga och på kvällen är det en festlig men mycket mysig plats.
Även om du inte bor på hotell i Chaveng är det alltid en bra idé att tillbringa några timmar här för att uppleva den vackra stranden och den härliga atmosfären.

Sevärdheter på Koh Samui
Som överallt annars i Thailand är naturen på Koh Samui otroligt vacker. Det finns blommor, palmer och andra tropiska växter överallt, och på många ställen kan du se vilda orkidéer på träden. Ta på dig sandalerna och vandra på den thailändska landsbygden – det är en fantastisk upplevelse.

Thailand är ett buddhistiskt land och det finns många tempel med gyllene tak runt Koh Samui. I de buddhistiska templen råder den mest underbara atmosfär och lugn, och du är alltid välkommen att besöka dem.
Besök också den stora gyllene Buddhastatyn i Big Buddha Temple på ön. Det är en stor upplevelse att se den stora statyn, och det finns den vackraste utsikten över ön från kullen där statyn och templet ligger.

Besök de lokala marknaderna på Koh Samui. Här hittar du alla möjliga roliga och spännande saker – och du kommer säkert att hitta några fina resesouvenirer att ta med dig hem.

På Koh Samui kan du uppleva en mängd olika attraktioner. Du kan till exempel rida på elefanter, besöka akvarier och djurparker, njuta av öns vattenpark, se vattenfall i de vackraste omgivningarna, ta dykkurser, besöka krokodil- och ormfarmer, hyra bil och åka på minigolftur. Ja, med en flygbiljett till Koh Samui kan du vara säker på att få en semester som passar just dig.

Populära flygplatser med avresa till Koh Samui

Mest populära flygplatserna i Thailand

Populära resmål i Sydostasien