Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Hua Hin Airport

Billiga flygbiljetter från Phuket till Hua Hin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Phuket till Hua Hin

Hua-hin är en standresort i Thailand. Orten räknas idag som en av svenskarnas absoluta favoritresmål. Några av förklaringarna till ortens popularitet är dess närhet till metropolen Bangkok, dess stora utbud av golfbanor, flera fantastiska stränder och ett stort utbud av spännande aktiviteter. Res till Hua-hin för en oförglömlig semesterupplevelse!

Hua-hin- vackra omgivningar

Hua-hin har en fantastisk lång sandstrand som löper 3km från ena sidan av Hua-hin till den andra. Här finner man man olika resorthotell och möjligheter till att utföra vattensporter. Det rekommenderas att ta en promenad under palmerna och fascineras av de vackra orkidéerna som växer längs med stranden.

Namtok Pa La-U är namnet på ett bedårande vattenfall, belägen 60km väster om Hua-hin. För att komma hit kan man ta en lokal transport från staden. Vattenfallet ligger i nationalparken Kaeng Krachan, och omges av en vacker grönskande skog med flera spännande fågelarter och fjärilar. För den som vill finns möjligheter till att hyra tält och campa i parken.

Exotisk elefantridning i Hua-hin

För den modige så kan man passa på att ta en tur i omgivningarna på elefantryggen. Man kan rida och besöka det spännande kinesiska buddhisttemplet i Elephant Village. En annan fascinerande sevärdhet är apberget, belägen i Khao Takiap. I omgivningarna finns också många vingårdar man kan besöka. Det rekommenderas att smaka på dess lokala viner, och samtidigt njuta av utsikten över vingårdarna.

Cikada marknaden är något du inte får missa när du besöker Hua-hin. Här kan man hitta allt från senaste modet, olika smycken, målningar, till något ätbart på någon av alla restaurangerna. Cikada lockar många besökare, framför allt för deras många liveshower såsom konserter, teater och dansuppträden.

Hua-hin Airport ligger nära stadskärnan, och du åker smidigt med busstransfer mellan staden och flygplatsen.

Passa på att boka dina billiga flygbiljetter redan idag från Phuket till Hua-hin-Airport!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.