Charterresor  till Madeira

Charterresor till Madeira

Madeira - den blomstrande ön i Atlanten

Bedöm resmål
4,2
(65 omdömen)
Madeira är en subtropisk ö belägen i Atlanten som tillhör Portugal. Madeira brukar kallas för Atlantens trädgård, och ön är känd världen över som ”den eviga våren.” Madeira tillhör en ögrupp på fyra öar.

På Madeira har man ett varmt klimat året om, och som turist kan man ta del av den slående vackra naturen och den intressanta kulturen. Madeira är det perfekta charterresmålet för dig som är ute efter en aktiv semester med många naturupplevelser, men också för dig vill koppla av.

Madeira bjuder på romantik

På din charterresa ska du inte missa att besöka huvudstaden på Madeira- Funchal. Här finns ett ståtligt palats som heter Museu da Quinta das Cruzes. Palatset ska vara byggt av den första härskaren på ön, och är placerat högt uppe på en kulle. Här finns också ett vackert kapell, en orkidéträdgård och mycket gamla konstverk. Här finner du också Convento de Santa Clara, som är ett nunnekloster och tätt på finner du också en populär kyrka där många av Madeiras kärlekspar väljer att viga sig i.

Det bästa sättet att uppleva Madeira är att vandra till fots. Det finns ett par kända vandringsleder som heter Levadavandringarna, här kan du välja mellan lättare vandringar på en dryg timme, och betydligt tuffare leder. Var du än befinner dig på Madeira så kommer du garanterat att ta del av den mäktiga naturen. Du finner vulkaniska klippor, gröna berg, blått hav och ett blomstrande växtliv.

Madeira- Charterresor för att uppleva vingårdar

Du ska inte heller missa att besöka någon av alla de vingårdar som finns här. Madeira är känt för sina goda kvalitetsviner, och här har du en perfekt möjlighet att se framställningen av vinet och få en provsmakning.

Charterbolag med charterresor till Madeira

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Apollo
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.