Covid-19 - UD:s reseinformation

Resguide till Schleswig-Holstein

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r - Från 1 344:- -
Charter (flyg+hotell) Från 3 575:- Från 2 025:- Från 4 865:-
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Lokalt namn
Schleswig- Holstein
Invånare
2.781.657

Reseförberedelser

Top

Bästa restid

Schleswig-Holstein kan var isande kallt om vintern. Därför är det bäst att resa om sommaren, så man kan bäst kan njuta de många stränderna längs den nordfrisiska kusten.

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige är hon 12.00 i Schleswig-Holstein

Kultur och underhållning

Schleswig-Holstein har många idealiska områden för cykelsemester. Exempelvis kan man kombinera cykel och färjeturer på de Nordfrisiska öarna. Dessutom är det självklart musik, mat och öl festivaler i de större städerna.

Övernattning / Hotell

Top
I Schleswig- Holstein finns många hotell, gästhus och vandrarhem. Dessutom finns möjligheten att bo på campingplats, pensionat och privata rum.Turistkontoren i städerna förmedlar gärna kontakten. Beställ hotell i Schleswig-Holstein här

Lokal transport

Top

Taxi

I de Schleswig-Holsteinska städerna är det lätt att få en taxi, men ska man åka runt i de glest befolkade områdena är det nog en god ide att använda sig av alternativ transport.

Övrig transport

Deutsche Bahn täcker stort sett hela Schleswig-Holstein med bussar och tåg. Dessutom finns det många färjeförbindelser mellan kuststäderna och gränsande länder.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.