Sista minuten till Sharm El Sheikh

Sista minuten till Sharm El Sheikh

Billiga sista minuten resor till Sharm El Sheikh

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Boka en billig resa till Sharm el Sheikh

Bedöm resmål
4,5
(204 omdömen)
Den populära egyptiska destinationen Sharm el Sheikh är känd både för sina internationella fredssamtal och för sin vackra kustlinje. Det klara vattnet bjuder in till alla tänkbara vattensporter, och naturligtvis till ett avkopplande dopp eller två. Sedan 60-talet har staden och området fungerat som ett resmål för turister, och det varma, torra klimatet i kombination med den attraktiva stranden lockar inte bara européer, utan också arabiska turister från när och fjärran.

Bland annat engelska, svenska och danska resenärer uppskattar de många soltimmarna och de fantastiska möjligheter som destinationen rymmer, oavsett kön och ålder på besökarna. De flesta gäster landar på den lokala flygplatsen, som också är Sinai-halvöns mest trafikerade, men det går också att ta sig till Sharm el Sheikh med de färjor som trafikerar området.

Sharm el Sheikh är världsberömt som dykdestination, mycket tack vare det klara vattnet, som är populärt bland dykare året runt. Här finns en marin värld utan motstycke, med allt från färgglada fiskar till mer exotiska arter som gömmer sig under vattenytan. Speciellt vid den vackra lilla ön Tiran finns fina dykvatten.

Sista minuten med mer än dykning
Många turister passar också på att rida på kameler eller hästar i öknen när de besöker Sharm el Sheikh. Det är också möjligt att boka en jeep och bli körd precis dit man själv vill åka. Många reseföretag väljer att arrangera utflykter till berget Sinai, som inte ligger så långt bort, och som bjuder på majestätiska utsikter i vackra omgivningar.

Det är också möjligt att bo hos de lokala beduinerna, om du som resenär är sugen på lite mer äventyr än bara konventionell charter på din sista minuten resa. När det gäller maten i Sharm el Sheikh så finns alla tänkbara inriktningar, och här finns naturligtvis det lokala köket att tillgå, men också ett rejält och varierat internationellt utbud, inklusive snabbmat från de välkända internationella snabbmatskedjorna. Vi kan varmt rekommendera ett besök i Sharm el Sheikhs gamla stad på din resa. Här finns fina möjligheter till en romantisk kväll med din partner, eller bara en avkopplande afton med familjen, god mat och dryck.

Resebolag med sista minuten resor till Sharm El Sheikh

Sista minuten resor med Amisol Travel
Sista minuten resor med Escapeaway
Sista minuten resor med TripX
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.