Charterresor  till Sharm el Sheikh

Charterresor till Sharm el Sheikh

Billiga resor till Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh - Egyptens pärla!

Bedöm resmål
4,2
(66 omdömen)
Sharm el-Sheikh är ett av de mest populära turistmålen i arabvärlden. Men för dig som inte är den typiske vanliga turisten som gillar att ligga på stranden hela dagen, så finns det också ett par mycket goda skäl att åka hit.

Denna pärla av Egypten är en av de vackraste platserna att dyka och snorkla på i världen. Låt dig fascineras av havens otaliga fiskarter och korallrev i de mest fantastiska färgerna. Sharm el Sheikh har växt från att ha varit en liten beduinby som mest livnärt sig på fiske till att bli en välbesökt turistort känd för sin enastående undervattensvärld.

Sharm el Sheikh bjuder på många olika intressanta stränder och dyk

Sharks Bay ligger cirka en mil från Naama Bay och har blivit känt för sin fina strand. Shark Bay har dessutom flera korallrev där man kan dyka. För dem som uppskattar skeppsvrak finns Thistlegorm, som är ett känt gammalt fraktskepp på 126,5m. Det är klassat som ett av de bästa i världen att dyka på och ligger på 30 m djup.

Terrazina är den strand som är populärast bland ungdomar. Här spelar DJ:s på stranden och det är dessutom långgrunt.

Sharm el-Sheikh- Åk ut på ett safari-äventyr i öknen

Upptäck otroliga landskap med jeep, eller vandra till fots med vänliga och gästfria beduin guider. Sinaiöknen är otroligt vacker och omväxlande och du bör inte missa den berömda Mt Sinai och St Catherines kloster.

En resa till Egypten och Sharm El Sheikh är inte komplett utan en riktig kameltur. Kamelen kallas inte för inte för öknens skepp, och genom att prova detta miljövänliga färdsätt kommer du nära allt, och kan känna dig som en av de pilgrimer eller handelsresande som en gång i tiden trafikerade de vackra dalarna på Sinaihalvön.

Åk till Sharm El Sheikh och kom hem rik på nya upplevelser!

Charterresor och billiga resor till Egypten

Charterbolag med charterresor till Sharm el Sheikh

Billiga charterresor med Amisol Travel
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.