Sista minuten till Lanzarote

Sista minuten till Lanzarote

Billiga sista minuten resor till Lanzarote

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Hoppa på en sista minuten resa till läckra Lanzarote

Bedöm resmål
4,6
(196 omdömen)
Sista minuten resor till Lanzarote är mycket populära bland oss svenskar, och det är naturligtvis inte utan anledning. Som en av Kanarieöarna lockar Lanzarote med ett skönt och varmt klimat hela året runt – och därför kan ön besökas både vår, sommar, höst och vinter.

Speciellt utanför högsäsongen kan du hitta mycket billiga sista minuten resor till Lanzarote. Här på Travelmarket jämför vi priserna från de stora charterbolagen och ger dig en komplett överblick över billiga resor till Lanzarote – så det är bara att börja din sökning och se de aktuella priserna.

Den vackra ön

Den vackra ön, Lanzarote, uppstod ur ett vulkanutbrott för många miljoner år sedan, och den vulkaniska historiken är fortfarande mycket tydlig på ön. Lanzarote är stort som Bornholm, och även på en kort semester kan du hinna med att uppleva många av öns mest populära sevärdheter.

Många reser till Lanzarote för badandets skull, och ön bjuder på flera olika stränder. Oavsett om du är ute efter en barnvänlig strand, en strand med massor av aktiviteter, eller en lugn och romantisk strand, finns här något för dig.

De som brukar räknas bland de bästa stränderna tillhör bland annat Playa Blanca, Playa Chica, Playa Pocillos, Playa Flamingo, Papagayo och Playa de las Chucharas.

Vulkanerna

Lanzarotes mest berömda kännetecken är dess vulkaner, och en sista minuten resa till Lanzarote bör inkludera ett besök vid några av öns termiska sevärdheter. De så kallade Eldbergen med sina karga landskap är en intressant upplevelse, och du kan också gå under jord och uppleva några av de grottor som Lanzarotes vulkaner en gång har skapat.

Lanzarote på fyra hjul

Det kan vara en god idé at hyra en bil, så du kan köra runt och uppleva lite av Lanzarotes charmiga ö-liv. Kör gärna in till öns huvudstad, Arrecife, för att shoppa och för att besöka den gamla och spännande borgen. Stanna i några olika byar runt ön och njut av det stillsamma livet, bada vid några av de mindre populära stränderna, och njut av den härliga utsikten från utsiktspunkten Mirador del Rio.

Formidabla stränder på sista minuten resa till Gran Canaria

Med en billig sista minuten resa till Gran Canaria kan du uppleva både fantastiska badstränder, pulserande stadsliv, storslagen natur och ett hav av aktiviteter och sevärdheter.Gran Canaria har något för alla.

Resebolag med sista minuten resor till Lanzarote

Sista minuten resor med Escapeaway
Sista minuten resor med TUI
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.