Charterresor  till Lanzarote

Charterresor till Lanzarote

Billiga resor till Lanzarote

Billiga resor till Lanzarote

Bedöm resmål (51 omdömen)
4.5

Lanzarote – vackra vyer och vita sandstränder

Lanzarote är med sin unika vulkaniska natur och smakfulla arkitektur en ö att uppleva. Lanzarote är den fjärde största ön av Kanarieöarna, och här kan du njuta av en härlig mix av natur, kultur och ren avslappning. Lanzarote lockar dessutom med god mat och äkta semester-känsla. Åk på charterresor till Lanzarote och upptäck Nationalparken Timanfaya, besök den världsberömda arkitekten César Manriques hem, eller bara ligg och slappa vid stranden.

Oförglömliga stränder i Lanzarote

Njut av semesterliv och nöjen i orter som Costa Teguise och Playa del Carmen. I Puerto del Carmen finns en lång, finkornig och långgrund sandstrand. I närheten av Playa Blanca längst i söder finns många fina sandstränder, bl a Playa Papagayo. Playa Caleton Blanco är en av alla de vita små stränder som finns insprängda i lavalandskapet uppe i norr. Här finns perfekta små laguner för dem som har små barn.

Lanzarote: Charterresor för att uppleva Timafaya

Lanzarotes landskap är unikt och ett tecken på det är att UNESCO har skapat ett naturreservat här. De imponerande fält av stelnad lava som bildar ön Lanzarote förvandlar Timanfaya till ett sevärt vulkanområde. Från den naturliga utsiktsplatsen Montaña Rajada kan man se ett enormt täcke av lava som når ända fram till kusten. Lanzarotes huvudort Arrecife är hem för hälften av Lanzarotes befolkning, och har en livlig shopping- och gågata. Åk gärna upp på sjuttonde våningen i deras skyskrapa, det finns ett kafé och en bar längst upp där du kan beundra den vackra utsikten över stan. Är du intresserad av konst så måste du besöka den världsberömde arkitekten César Manriques stiftelse. Här kan du se på en fin konstsamling med verk av bland andra Picasso, Miró och Chillida.
Åk på charterresor till Lanzarote och bli förälskad i denna underbara ö!

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Lanzarote | Charterreiser til Lanzarote

Charterresor och billiga resor till Spanien

Charterbolag med charterresor till Lanzarote

  • Billiga charterresor med Escapeaway
  • Billiga charterresor med SOLFAKTOR
  • Billiga charterresor med Sunweb
  • Billiga charterresor med TripX
  • Billiga charterresor med TUI

Hitta resan till Lanzarote här

Läs mer på vår blogg