Sista minuten till Phuket

Sista minuten till Phuket

Billiga sista minuten resor till Phuket

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.
Bedöm resmål (252 omdömen)
4.6

Hitta billiga sista minuten resor till Phuket

Men en billig sista minuten resa till Phuket kan du få en överdådig semesterupplevelse i de mest betaganade omgivningarna, som du normalt bara kan drömma om.

Thailands största ö har något för varje smak
Du blir fullständigt överväldigad från den första sekund du sätter din fot i Thailand. Här är varmt, soligt, exotiskt och enastående vackert. På Phuket finner du de vitaste sandstränder, omgivna av det vackraste, klaraste hav. Det finns färgstrålande blomsterprakt och tropisk flora i alla riktningar, och kulörta fjärilar dansar i luften i takt med cikadornas sång. Söta små gecko-ödlor samlar insekter längs väggarna, och Thailand bjuder på en lokalbefolkning som verkligen tar emot dig med stora leenden och öppna armar.

Maten är ibland stark men smakar fantastiskt, dryckerna är billiga och inget är bättre än att avsluta dagen med en lång massage, för att sedan ge sig ut i nattlivet.
”Phuket har något att erbjuda resenärer i alla åldrar, oavsett dina intressen och din storlek på plånboken. Har du en gång varit i Thailand, är det svårt att inte återvända, igen och igen och igen.”

Phuket stad – folkliv, utsikt, marknader och thaiboxning
Phuket stad fullkomligt myllrar av liv, turister och aktiviteter, men sätter du dig ned och njuter av livet, är det inte svårt att känna den ursprungliga staden, där livet och vardagen står nästan stilla. Bakom skyltarna som gör reklam för mat, kläder, drinkar och annat gott till stadens gäster, kan du hitta de gamla, vackra, portugisiska byggnaderna som en gång dominerade stadsbilden.

I Phuket stad finns all världens spännande sevärdheter att ge sig i kast med. Är du glad i bedårande utsikter så kan det varmt rekommenderas att ge sig upp på Khao Rang, där du från toppen kan njuta den mest fantastiska utsikt över området. Om du skulle få lust att besöka en marknad så är det dagmarknaden i centrala Phuket du skall bege dig till. Här har handeln pågått sedan urminnes tider då pirater härjade i farvattnen runt ön, och de europeiska skeppen började lägga till. I dag finns här mest exotiska matvaror, men det går fortfarande att hitta spännande souvenirer till överkomliga priser.

Vill du uppleva lite mer dramatik så är det en spännande upplevelse att se en äkta match i thaiboxning på nära håll. Du kan köpa biljetter till Thailands nationalsport bland annat på hotellet OnOn.

Romantikens högborg
Vad kan vara mer romantiskt än att låta sin bröllopsresa gå till Phuket? Det är ändå en plats på jorden som av många definieras som det närmaste man kan komma ett paradis.

I varje fall är Thailand och dess största ö, Phuket, ofta på programmet när bröllopsresmålet skall bestämmas. Vill du slå på stort och vara med om den ultimata bröllopsupplevelsen, så kan du välja att bli vigd med din partner på någon av de kritvita sandstränderna på Phuket, och endast med vågbruset från det turkosblå havet som bakgrundsmusik. Ett giftemål kan nog inte bli så mycket mer romantiskt än så.

Sköldpaddor och snorkling vid Phukets stränder
Med en sista minuten resa till Phuket kan du uppleva stränder som är i världsklass, med härligt vit sand, kristallklara vatten och strålande solsken. Hat Mai Khao-stranden är den längsta stranden på Phuket, och det är inte bara turisterna som vallfärdar dit. I perioden november till februari kommer otaliga havssköldpaddor till stranden för att lägga ägg, och det är lite av en livsbejakande upplevelse att se dem mödosamt begrava sina små runda ägg i den varma sanden.

Gillar du snorkling är stränderna vid Phuket lite av ett äventyr. Här finns ett marint liv som man som snorklare eller dykare bara måste uppleva. Du kan hyra utrustning för snorkling på många av hotellen, men om du vill uppleva något alldeles speciellt, skall du bege dig till stranden Hat Nai Yang. Bara ett litet stycke från stranden finner du ett spännande rev som bara väntar på att utforskas, och vattendjupet är på några platser uppmätt till 20 meter.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Phuket | Restplasser til Phuket

Resebolag med sista minuten resor till Phuket

  • Billiga sista minuten med Apollo
  • Billiga sista minuten med TripX
  • Billiga sista minuten med TUI
  • Billiga sista minuten med Ving

Hitta resan till Phuket här

Läs mer på vår blogg