Sista minuten till Teneriffa

Sista minuten till Teneriffa

Billiga sista minuten resor till Teneriffa

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Teneriffa

 • Urvalda erbjudanden

 • Stockholm

 • Köpenhamn

 • Göteborg

 • Malmö

Pez Azul
Pez Azul Enrumslägenhet
Puerto de la Cruz 19. mar från Stockholm 7 nätter
4 295:- Välj
Hotel Principe Paz
Hotel Principe Paz Dubbelrum utan balkong
Santa Cruz de Tenerife 3. mar från Göteborg 7 nätter
5 095:- Välj
Paraiso del Sol
Paraiso del Sol Enrumslägenhet
Playa de las Americas 24. mar från Stockholm 7 nätter
5 373:- Välj
Apartamentos Teneguia
Apartamentos Teneguia Tvårumslägenhet
Teneriffa 5. mar från Stockholm 7 nätter
6 075:- Välj
Saint George
Saint George Tvårummare
Los Cristianos 24. mar från Stockholm 7 nätter
6 671:- Välj
Apartamentos Playa de Los Roques
Apartamentos Playa de Los Roques Lägenhet (havsutsikt) med balkong eller terrass
Los Realejos 8. mar från Köpenhamn 7 nätter
7 425:- Välj
Atlantic Holiday - vinter 23/24
Atlantic Holiday - vinter 23/24 Tvårumslägenhet
Callao Salvaje 17. mar från Göteborg 7 nätter
7 598:- Välj
Hard Rock Hotel Tenerife
Hard Rock Hotel Tenerife Dubbelrum
Playa Paraiso 10. mar från Malmö 7 nätter
12 295:- Välj

Vanliga frågor om resor till Teneriffa

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Teneriffa?

Sista minuten-resor till Teneriffa erbjuds av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, Sunweb, TripX, TUI och Ving. Jämför priser här

Vad kostar sista minuten-resor till Teneriffa?

Priserna för sista minuten-resor till Teneriffa varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 4 645:-. Hitta aktuella priser här

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Teneriffa?

Du kan resa till Teneriffa från följande flygplatser: Göteborg, Köpenhamn, Luleå (Kallax), Malmö, Örebro, Skellefteå, Stockholm, Umeå och Växjö-Kronoberg

Är sista minuten-resor till Teneriffa populära?

Ja, sista minuten-resor till Teneriffa är populära. Våra användare ger destinationen Teneriffa 4,5 / 5 stjärnor. Ge ditt eget omdöme om Teneriffa här

Bedöm resmål (276 omdömen)
4.5

Åk till härliga Teneriffa

Finner du en resa bland de många sista minuten till Teneriffa, så kan du förvänta dig sol, värme och en härligt avkopplande semester. Teneriffa är en ö som ligger i Atlanten, ca 300 km från Afrikas kust, och varje år hittar över 5 miljoner turister hit. Just tack vare de många turisterna är turismen också Teneriffas viktigaste inkomstkälla, men också lantbruk och fiske är viktiga för öns ekonomi.

Teneriffa har vulkaniskt ursprung och det är stor skillnad på nord- och sydsidan. Passadvindarna som kommer från norr ger med sin nederbörd en mycket frodig nordsida, medan det i söder nästan bara är sol och uppehåll – precis det slags väder som vi svenskar ofta letar efter.

De flesta turister besöker Teneriffas södra sida då man här som sagt nästan garanterat får uppleva både sol och värme. Södra delen ligger i lä för passadvindarnas regn, och klimatet är subtropiskt, vilket i praktiken betyder att det är behagligt väder året runt.

Temperaturen ligger mellan 20 och 25 grader, så om du inte har möjlighet att hitta någon sista minuten till Teneriffa under sommarperioden, så kan du lugnt söka dig mot värmen när vädret i Sverige blir för kallt under vinterhalvåret. I Sverige får vi sällan uppleva något som liknar Teneriffas klimat. Det bästa sättet att beskriva det på är troligen med ordet perfekt!

De mest välbesökta städerna är Playa de Las Americas och Los Christianos, som båda ligger på öns södra del. Generellt är som sagt den södra delen den mest besökta, just på grund av det mer blöta klimatet i norr.

Väljer man någon av de många billiga sista minuten till Teneriffa, så får man inte missa Playa de Las Americas, även om det bara gäller för en dagstur. Här finns massor av trevliga barer, härliga restauranger och shoppingcenter. Här finns stora möjligheter att fynda, då konkurrensen är stor och priserna generellt sett är låga. Glöm inte att pruta!

Teneriffa präglas av varierande natur, och här finner du allt från tallskog och berg som sträcker sig 4 000 meter upp i skyn, till soldränkta stränder och tropisk grönska. Även om ön är ett utpräglat resmål för turister, och med ett högt besöksantal året runt, så kan man ändå åka bort från de mest populära områdena och upptäcka det genuina Teneriffa. Många små byar är närmast orörda av turismen, och det är här man verkligen känner Teneriffas unika kultur och charm.

När du har bokat någon av de många sista minuten till Teneriffa och närmar dig ön, så är det första du ser Pico del Teide. Det är världens tredje största vulkan, och Spaniens högsta berg.

På Teneriffa finns också många sportintresserade, och också en hel del som är aktiva sportutövare. Speciellt fotboll och tennis är mycket populära sporter på ön, och Teneriffa har också sin egen fotbollsklubb, som grundades redan 1922.

Teneriffa är sällan en engångsföreteelse, utan ofta en ö som många besöker om och om igen, då man snabbt blir betagen av dess speciella charm och det milda klimatet året runt. Tveka därför inte att söka efter en sista minuten till Teneriffa i vår sökmotor, och du kan redan nu börja se fram emot att komma iväg.

Travelmarket.se önskar dig en riktigt härlig resa!

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark, Norge och Finland:
Afbudsrejser til Tenerife | Restplasser til Tenerife | Pakettimatkat Teneriffa

Resebolag med sista minuten resor till Teneriffa

 • Billiga sista minuten-resort med Apollo
 • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
 • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
 • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
 • Billiga sista minuten-resort med TripX
 • Billiga sista minuten-resort med TUI
 • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Kanarieöarna

Avreseflygplatser till Teneriffa