Charterresor till Teneriffa

Charterresor till Teneriffa

Ett av de mest populära resmålen för svenskar är den härliga semesterön Teneriffa. En semesterö som nästan alla svenskar känner till, och som många av oss också har besökt på någon av årets semestrar.

Billiga resor till Teneriffa

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

Billiga resor till Teneriffa

 • Urvalda erbjudanden

 • Stockholm

 • Köpenhamn

 • Göteborg

 • Malmö

 • Norrköping (Kungsängen)

Coral Teide Mar
Coral Teide Mar Enrumslägenhet
Puerto de la Cruz 28. jan från Stockholm 7 nätter
4 045:- Välj
Parque de las Americas
Parque de las Americas Tvårumslägenhet I Etage
Playa de las Americas 10. dec från Stockholm 7 nätter
4 498:- Välj
Solmar
Solmar Tvårumslägenhet - utan sovrumsdörr
Los Cristianos 17. dec från Norrköping (Kungsängen) 7 nätter
4 595:- Välj
Hotel Principe Paz
Hotel Principe Paz Dubbelrum utan balkong
Santa Cruz de Tenerife 28. jan från Stockholm 7 nätter
5 195:- Välj
Hotel Casa del Sol
Hotel Casa del Sol Standard studio med balkong/terrass
Teneriffa 12. jan från Köpenhamn 7 nätter
5 485:- Välj
Playa de los Roques
Playa de los Roques Lägenhet (havsutsikt) med balkong eller terrass
Los Realejos 12. jan från Köpenhamn 7 nätter
5 662:- Välj
Bedöm resmål (80 omdömen)
4.5

Sol och sommar på Teneriffa

Ett av de mest populära resmålen för svenskar är den härliga semesterön Teneriffa. En semesterö som nästan alla svenskar känner till, och som många av oss också har besökt på någon av årets semestrar.

Teneriffa bjuder på fantastiska möjligheter för att lapa sol bland vajande palmer på både stranden och vid poolen, men Teneriffa erbjuder mycket mer än så. Om du gillar shopping eller kultur så möter huvudstaden Santa Cruz de Teneriffa alla dina förväntningar, och om du reser med barnen så finns underhållning för hela familjen på någon av de många nöjesparkerna som finns runtom Teneriffa.

Förutom detta så menar många att Teneriffa är den av kanarieöarna som bjuder på de bästa och mest varierande naturområdena. Oavsett var på ön du är så reser sig vulkanen Teide över dig, och sträcker sig hela 3 718 meter upp i skyn. I närområdena väntar otaliga naturupplevelser, utspridda över 42 olika skyddade naturområden på ön. En oförglömlig resa till Teneriffa börjar med ofta med en billig charterresa .

De bästa stränderna

Även om Teneriffa bjuder på fantastisk kultur och fantastisk natur så kommer de flesta turister till ön för att slappa och njuta livet på någon av öns många fantastiska stränder. Här följer en kort beskrivning av några av favoritstränderna som många väljer att besöka på sin charterresa till Teneriffa.

Playa de las Américas

Ahhhh – Det är inte utan anledning som “jänkarnas strand” är den allra mest kända strand på Teneriffa. Playa de las Américas är en fantastisk och familjevänlig strand med gyllene sand, palmträd och härligt varmt turkosblått vatten, som oftast är lugnt och stillsamt.

Los Christianos

Stränderna vid Los Christianos bjuder som stränderna vid Playa de las Américas på skön gyllene sand som mjukt lägger sig mellan tårna när man leende går till solstolen för ännu en dag i solen. Den del av stranden som ligger vid Playa las Vistas är lättillgänglig för handikappade, och längs hela stranden finns fina möjligheter till snacks eller förfriskningar.

Ovanstående stränder är naturligtvis inte de enda på Teneriffa. El Médano är populär bland de som gillar att känna adrenalinet pumpa, och naturister åker ofta till Playa La Tejita. Playa Los Abrigos har svart vulkansand och det finns också många andra mindre kända stränder som är väl värda att besöka. Man får heller inte missa de mycket populära stränderna vid Costa Adeje, Los Gigantes och Puerto de la Cruz.

Tack vare sin placering i Atlanten, långt söder om den spanska kusten, är klimatet på Teneriffa behagligt skönt året runt, vilket gjort att Teneriffa blivit populärt bland oss svenskar för allt från jullov till sommarresor. Även när snön vräker ner över Sverige så kan man genom en enkel charterresa till Teneriffa njuta av solen vid stranden eller lägga sig vid poolen och koppla av.

Teneriffa är nästan dubbelt så stort som Öland, och hälften så stort som Halland.

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Tenerife | Charterreiser til Tenerife

Charterresor och billiga resor till Kanarieöarna

Charterbolag med charterresor till Teneriffa

 • Billiga charterresor med Apollo
 • Billiga charterresor med Escapeaway
 • Billiga charterresor med SOLFAKTOR
 • Billiga charterresor med Sunweb
 • Billiga charterresor med TripX
 • Billiga charterresor med TUI
 • Billiga charterresor med Ving

Hitta resan till Teneriffa här

Läs mer på vår blogg