Flybilletter til Sarajevo

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Sarajevo.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Sarajevo

Sarajevo är huvudstad i Bosnien-Hercegovina, och ligger inbäddad i en vacker dal. Sarajevo är en mycket intressant stad med rik historia. Idag är det en stad med stor religiös mångfald med både islamister, katoliker och judar. Staden är mycket turist-vänlig och du bemöts av en öppen och generös lokalbefolkning. Kriminaliteten är extremt låg, och staden rankas som en av de säkraste i sydöstra Europa.

Besök gamla stan i Sarajevo

Gamla Stan är ett måste att besöka. Du finner de berömda kullerstens-gatorna, fantastiska moskéer och orientaliska butiker. Missa inte heller den Latinska bron. Tvärs över gatan från denna bro var platsen där mordet på Franz Ferdinand skedde, den 28 Juni år1914. Detta sägs vara den händelse som utlöste starten av första världskriget. Idag finns här ett litet museum man kan besöka.

För den bästa utsikten över staden så ska du se den från någon av dess omgivande kullar. Man kan vandra upp till de olika kullarna, men man måste då hålla sig till asfalterade vägar och trottoarer, och inte gå ut på fälten. Det kan nämligen fortfarande ligga kvar minor sedan kriget. Kullarna erbjuder också en smak av det bosniska livet på landet, inklusive några trä-moskéer från före kriget.

Sarajevo flygplats

Sarajevo Flygplats ligger ca 6.1 km sydväst från Sarajevo centrum, i förorten Butmir. Det enklaste sättet att nå stadens centrum från flygplatsen är att boka en transfer innan ankomst. Alternativt kan du ta buss nummer 36 till Nedžarici. Busshållplatsen ligger på huvudvägen utanför flygplatsen parkeringsplats. Taxiresor till och rån flygplatsen är förvånansvärt dyrt för den korta sträckan, och därför är ett bra alternativ att ta en taxi till spårvagnens slutstation: Ilidža, och sedan ta spårvagnen in till centrum. Det kan man spara mycket pengar på!

Boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Sarajevo redan idag för att ta del av erbjudandet!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.