Panoramavy över Paris i solnedgången med Eiffeltornet och stadens kompakta bebyggelse.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Paris.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Paris

Paris är Frankrikes kosmopolitiska huvudstad. Paris har som rykte att vara den vackraste och mest romantiska av alla städer. Detta är modets huvudstad och är hem till många av världens lyxigaste modemärken. Staden har också det näst högsta antalet Michelin-restauranger i världen, och stoltserar med många ikoniska landmärken som: Eiffeltornet, Triumfbågen och Moulin Rouge. Paris är ett av det mest populära turistmålet i världen med sina 45 miljoner turister årligen.

Moulin Rouge i Paris

Moulin Rouge är födelseplatsen för den franska cancandansen och ligger i stadsdelen Montmarte. Föreställningarna världskända, och finns porträtterat i litteratur, konst och på film. Idag är Moulin Rouge populärt bland besökare som vill se nummer fyllda av sång, dans och akrobatik. Föreställningarna drog igång i slutet av 1800-talet, och har förvandlats från vulgära danser till mer atletiska nummer.

Notre-Dame är en av de första gotiska katedralerna i världen och den finns på ön île de la Cité. FN har klassat katedralen som ett världshistoriskt monument. Här finner man flera spännande skulpturer och glasmålningar. Katedralen har öppet alla dagar om året, och är gratis att besöka.

Besöker du Notre-Dame i oktober/november kan du få se dess berömda ljusshow och lyssna till stämningsfyllda musikaliska toner.

Triumfbågen, eller ”Arc-de-Triomphe” är mest känd för ”den okände soldatens grav”. Det var Napoleon som uppfördeTriumfbågen år 1805, och den är byggd i vacker neoklassisk och romersk arkitektur. Den 51m höga bågen är utsmyckad med fantastiska skulpturer av flera kända konstnärer. Vill man få en vacker panoramautsikt över Paris så kan man klättra uppför alla de 284 trappstegen.

Paris internationella flygplats

Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen är en flygplats i Paris, Frankrike. Den räknas som Europas näst största flygplats mätt i antal passagerare. Varje år flyger mer än 60 miljoner passagerare till eller från CDG. Vid teminal 2 ligger stationen Aéroport Paris-Charles-de-Gaulle, och här finns både fjärrtåg och RER-pendeltåg till Paris.

Boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till metropolen Paris.