Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Frankfurt Hahn.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Frankfurt Hahn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Frankfurt Hahn

Frankfurt är det berömda affärs-och finanscentrumet i Tyskland och den största staden i den tyska delstaten Hessen. Staden är känd för sin futuristiska skyline och som kontrasternas stad.

Historiska sevärdheter i Frankfurt

Römerberg är det gamla centrum av Frankfurt, och har ett stort antal historiska byggnader från 14: e och 15-talet. Här finner du det berömda rådhuset i Frankfurt och du kan även se rester av romerska bostäder. Gör gärna ett besök på Alte Nikolaikirche, en populär kyrka från 1200-talet. Du finner också flera trevliga restauranger, caféer och små butiker runt om torget. I närheten finns också ett fantastiskt torn i gotisk stil från tidigt 1900-tal. Tornet är ansluten till Saalhof, ett historiskt 1200-tals slott.

Frankfurt skyline- lilla Manhattan

Frankfurt har några av de högsta byggnaderna i Europa. Commerzbank-tornet räknas som den högsta kontorsbyggnaden i Europa. Frankfurts skyline är unik för landet, och höghusen är koncentrerade i ett relativt litet centrum, vilket ger Frankfurt ett utseende av en storstadsmetropol. Stadens silhuett är anledningen till att Frankfurt ibland kallas ”lilla Mainhattan”. För den bästa bilden av stadens skyline så rekommenderas det att besöka någon av broarna över floden Main. De östra broarna erbjuder helt klart den bästa utsikten.

Huvudtornet är ett av Frankfurts landmärken. Byggnaden är unik eftersom det är den enda av Frankfurts höghus som är öppen för allmänheten och besökare. För 6,50 euro kan du ta hissen upp till utsiktsplattformen på en höjd av 200m. Här uppe har du en fantastisk utsikt över Frankfurt och det omgivande området. Detta tornet är något som du inte bör missa under din vistelse.

Frankfurts mindre flygplats Hahn är ett billigare alternativ till Frankfurt Airport. Buss avgår varje timme från stadens centrum och kostar ca 14 Euro. Boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Frankfurt-Hahn redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Frankfurt Hahn

Hitta resan till Frankfurt Hahn här

Läs mer på vår blogg