En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter till Frankfurt Hahn

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Om du letar efter ett billigt flyg till Frankfurt har du kommit till rätt ställe. Det moderna Frankfurt har en härlig atmosfär och du kommer att älska stadens fina marknader, spännande museer, bra restauranger och fantastiska nattliv med utmärkta dansställen och klubbliv. Ha en trevlig resa till Frankfurt.

Billiga flygbiljetter till Frankfurt Hahn

EUROPAS HJÄRTA: Frankfurt am Main är känd som en dynamisk, internationell finans- och mässstad. Flygrutter från hela världen sammanstrålar vid denna knutpunkt och flygplatsen är en av de mest trafikerade i världen.

Frankfurt am Main är den största staden i den tyska delstaten Hessen och är känd som Europas finansiella centrum. Men staden är mycket mer än pengar och imponerande skyskrapor – den är också en symbol för tysk demokrati och kultur och en symbol för Europas återhämtning.

Det är rimligt att säga att Frankfurt är porten till Europa – bokstavligen också, eftersom stadens internationella flygplats är den tredje mest trafikerade i Europa, näst efter London Heathrow och Paris Charles de Gaulle Airport när det gäller antalet passagerare. Flygplatsen har två terminaler och en tredje är planerad att öppna 2016/17 för att ta emot de många flygresenärerna.

Flygplatsen rankas på samma sätt som nummer nio i världen, och alla stora flygbolag och allianser flyger till Frankfurt, som är en port till hela Europa och världen.

Om du letar efter den billigaste och bästa flygbiljetten är det en bra idé att söka här på webbplatsen under flygbiljetter. Sökmotorn gör det komplicerade valet mycket enklare genom att söka bland en mängd olika flygbolag – både lågprisbolag och traditionella flygbolag – och det är alltid värt att jämföra flygpriser.

The sky is the limit
Frankfurt am Main signalerar framtidstro och dynamik. Frankfurt är egentligen ingen turiststad. Men när man väl har besökt staden och insupit atmosfären är man redo för ännu en ”frankfurter”. Omgivningarna är imponerande och skiljer sig mycket från alla andra städer i Tyskland.

Frankfurt har några av de högsta byggnaderna i Europa – Commerzbank Tower är den högsta kontorsbyggnaden i Tyskland – och den högsta i Europa. Frankfurt am Mains skyline är koncentrerad till ett relativt litet centrum, vilket ger staden utseendet av en metropol. Skylinen är också anledningen till att Frankfurt ibland kallas Mainhattan.

Om du kommer till staden från flygplatsen med tunnelbanan är det en bra idé att stå på höger sida. Strax innan tåget närmar sig Frankfurts centralstation gör det en kurva och härifrån har man en utmärkt utsikt över Frankfurts skyline.

Om du gillar höjder ska du bege dig till Main Tower vid tunnelbanestationen Willy-Brandt-Platz. Tornet är det enda i Frankfurt som är öppet för allmänheten. Om du har turen att nå toppen före solnedgången kommer du att mötas av en fantastisk syn.

Europeiska centralbankens byggnad med sin sexkantiga layout är också intressant, men den är inte öppen för allmänheten.

Kontanter og kultur
Selvom Frankfurts skyline og dynamiske finanscentrum fanger turisternes opmærksomhed, så er byen langt mere end det. Frankfurt var for eksempel også fødestedet for den vigtigste tyske forfatter, Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832).

Byen er en internationalt mangfoldig by, der desværre er lidt overset i forhold til andre europæiske byer, for Frankfurt har mange interessante turistattraktioner. Lige fra kunst, udendørs aktiviteter, shopping og historiske bygninger.

Romerberg er det historiske hjerte af Frankfurt, og det er også her, man finder rådhuset, der har eksisteret siden 1405.

Og så var byen på en måde det tyske demokratis vugge, som man siger her. Frankfurts nationalforsamling var det først frit valgte parlament i Tyskland i 1848.

Paulskirche der er bygget mellem 1789 og 1833 spillede en vigtig rolle for det første spæde tyske demokrati, idet kirken blev brugt til politiske møder og var det første sted, man udvalgte det tyske parlament i 1848. Den store katedral Kaiserdom er bestemt også et besøg værd.

I byen
Frankfurt har som enhver storby med respekt for sig selv glimrende restauranter, barer og natteliv.

Herudover har Frankfurt noget, som mange andre byer ikke har, nemlig barer, der serverer “Apfelwein” eller “Ebbelwoi”. Det er en lokal alkoholisk æblecider, som produceres i området omkring byen. Man kan finde nogle af de bedste og ældste æblecider barer på de brostensbelagte gader i Frankfurts Sachsenhausen-distrikt, syd for den gamle by.

I Frankfurt shopper man meget, for pengene ligger ikke kun i bankerne. De vigtigste “shoppesteder” findes på den travle gågade, Zeil, der også kaldes for Tysklands Fifth Avenue. Det er også her, turister og fastboende finder det 10-etager høje stormagasin Zeil Gallerie.

Hav en rigtig god tur til Frankfurt!

Populära flygplatser med avresa till Frankfurt Hahn

Mest populära flygplatserna i Tyskland

Populära resmål i Norra Europa