Stadssilhuett i skymningen med upplysta byggnader speglade i lugnt vatten.

Billiga flygbiljetter till Liverpool

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Liverpool

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
1. jan 8. jan
ARN
MAN
MAN
ARN
Austrian Air 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 2 805:- Välj

Res till Beatles hemstad Liverpool, gör det ensam eller – come together!

Liverpool är en fantastisk destination för folk, som älskar kultur och vackra städer som fortfarande har bevarat den historiska charmen. Det är ett perfekt resmål, då den det har lite av det hela, allt från populärkultur till highbrow, från öl på en pub, till gourmetmat på en exklusiv restaurang.

Charmerande Liverpool
Liverpool är en gammal hamnstad, hem till ungefär en halv miljon invånare. Staden är en del av området Merseyside, som har spelat en stor roll i industrialiseringen i England, eftersom det är Englands näst största hamnområde, efter London. Under 2004 blev hamnområdet Albert Front upptaget på UNESCOs världsarvslista, och de många lagerbyggnader har idag omvandlats till små mysiga butiker.

Vad Liverpool har att erbjuda
De billiga flygbiljetterna tar dig till Liverpool, där du kan se och uppleva många olika saker. Det kulturella utbudet är stort, eftersom Liverpool verkligen har utvecklats från en stad av arbetare till en modern stad. Du bör inte missa att besöka det nybyggda Museum of Liverpool, som har vunnit flera utmärkelser.

The Beatles är naturligtvis svårt att ignorera, när man pratar om Liverpool, och det finns verkligen många sevärdheter, som beskriver och visar, hur rockgruppens fantastiska musik blev till. Sväng förbi Beatles Story museet.

Fotbollsklubbarna Everton och Liverpool F.C. är helt säkert också värt att ta itu med, när man besöker stan. Oavsett om du vill in på en av de två stora arenorna – Anfield eller Goodison Park – eller se en match på en fullsatt pub, medan du dricker en pint eller två, och sjunger i kör med hängivna fans, är det upp till dig! Men oavsett vilket, så kommer du inte att ångra dig!

Flygbiljetterna är ofta billiga, så Let it Be!

Mest populära flygplatserna i Storbritannien

Populära resmål i Norra Europa