Få billige flybilletter til storbyen Krakow

Billiga flygbiljetter från Sturup till Krakow.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Krakow

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Sturup till Krakow

Kraków är Polens näst största stad, och är både en historisk och modern pärla. Storstadsområdet har mer än 1,4 miljoner invånare. Åk till Kraków för att uppleva Polens äldsta stad!

Gamla stan i Kraków

Krakóws historiska centrum, även kallat "Gamla stan", och slottet Wawel, skrevs in på Unescos lista över Världsarv i 1978. Om du bara ska spendera en kort tid i Kraków så ska du absolut inte missa att besöka dessa två platser: Gamla stan, och stadsdelen Kazimierz, som bjuder på en spännande judisk historia.

Kraków -populära attraktioner för turister

De flesta av stadens mest sevärda turistattraktioner ligger i Gamla Stan. Stadsdelen "Nowa Huta", är också värd att besöka. Stadsdelen byggdes under den kommunistiska eran, och gjordes för de människor som arbetade i de stora stålverken. Här finner du en spännande arkitektur med stora byggnader som omges av gröna parker.

Resenärer som kommer till Kraków besöker ofta Auschwitz-Birkenau. Vad inte många vet är att det också fanns ett nazistiskt koncentrationsläger i Podgórze-distriktet. Du kan bl.a. besöka Schindlers fabrik där.

När du besöker Kraków ska du inte missa "Schindlers Factory Museum". Här ges en spännande permanent utställning: "Kraków under nazisternas ockupation, från år 1939-1945". Räkna med ca 2-3 timmar för att ha tillräckligt tid till att gå igenom allt.

Kraków Airport är stadens största flygplats, och ligger belägen i Balice, ca 12 km väster om centrum. Du tar dig enklast in till staden med buss-förbindelser eller med taxi.

Alternativt kan du flyga till flygplatsen Katowice - Pyrzowice (KTW), som ligger ca 100 km från stadskärnan, och har direkta förbindelser med mer än 30 destinationer i Europa och Asien. Flygplatsen erbjuder flera olika lågprisflygningar.

Boka dina billiga flygbiljetter från Sturup till Kraków redan idag för att utforska denna historiska pärla!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.