Sevärdheter Sydney

Sevärdheter

Darling Harbour (Sydney)
En jätte turist- och nöjespark intill vattnet. Här kan man handla i en utav dom 200 butikerna i Harbourside shoppingcenter, eller man kan njuta sin lunch på en av restaurangerna, som ligger vid vattenfronten. Området bjuder på ytterligare attraktioner, till eksempel det nationala maritima museet och den kinesiska trädgården.
Operahuset i Sydney (Sydney)
Ett av Australiens mest kända ikoner. Operahuset är designat av dansken Jörn Utzon. I operahuset har du möjlighet för att se teater, klassisk musik, ballet, film och opera. Eller du kan sitta vid en av utomhus-caféerna och avnjuta ett glas vin, medans livet i hamnen rullar förbi.
The Rocks (Sydney)
The Rocks är placerad på hamnen i Sydney, och är stället, där dom första europäerna etablerade sig. Charmiga gator, elegant restaurerade byggnader, ett stort urval av restauranger och specialbutiker udgör området The Rocks. Ett ställe som summar av kulturell och arkitektonisk historieberättning.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Adelaide
• Broome
• Darwin
• Perth
• Sydney
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.