Sevärdheter The River Plate

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 10 815:- Från 9 875:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Hamnen i Mar del Plata (The River Plate)
Mar del Plata är en av Argentinas viktigaste fiskehamnar. Man blir aldrig trött av att ströva runt i den pittoreska hamnen. Fiskarna arbetar hektiskt vid deras vackra färgrika träbåtar, till ackompangemang av högljudda sjölejon, som kräver deras andel av fångsten. Om man har behov av en paus, kan man besöka en av hamnens förträffliga fiskrestauranger.
San Pedro katedralen (The River Plate)
Glasmålerierna i denna nygotiska kyrka från sekelskiftet är helt enkelt makalösa. Golvens och takens kakel härstammar från hela Europa. Mitt i kyrkan hänger en fantastiskt vacker fransk taklampa.
Stränderna vid Mar Chiquita (The River Plate)
Endast tio kilometer från Mar del Platas turistdjungel ligger de idylliska stränderna vid Mar Chiquita. Platsen är ett litet paradis, där man kan simma, fiska och windsurfa. Området är omgivet av spännande natur, som bjuder på både arkeologiska och botaniska sevärdheter. Ett andningshål för de som tycker att tempot är för högt i Mar del Plata.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.