Sevärdheter Tierra del Fuego

Sevärdheter

Båtturer i det sydligste söder (Tierra del Fuego)
På småöarna mod syd håller sjölejon, sjöelefanter och pingviner till i kolonier. För att lyckas komma helt nära dessa tuffa djur skall man ut på en båttur i det arktiska farvattnet. Dessa turer arrangeras i Ushuaia och kan i några tillfällen skräddarsys helt efter dina egna önskemål.
Fagnano söen (Tierra del Fuego)
Denna gigantiska kristallklara sjö, 100 kilometer från Ushuaia, är ett pittoreskt avbrott från den barska naturen. Området omkring är vackert, och de närliggande floderna spritter med lax och öring, vilket gör området till lustfiskarnas mecka. Sjön nås lättast från staden Rio Grande.
Nationalparken Tierra del Fuego (Tierra del Fuego)
Parken är den bästa vägen för att ta sig ut till Tierra del Fuegos barska, men fascinerande natur. Det är Argentinas enda nationalpark, som sträcker sig ända till Atlanten. Parkens floder, berg, skogar och gletscrar bildar ett på samma gång otillgängligt och oemotståndligt landskap. Glöm för all del inte att göra turen till den storslagna Martial Gletschern.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.