Tunesien - meget mere end de skønne strande

Billiga flygbiljetter till Tunisien

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Tunisien

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Res till Tunisien

Tunisien är ett land i Nordafrika, vid Medelhavets sydkust. Tunisien gränsar till Algeriet i väster och till Libyen i sydost. Landet bjuder på en spännande rik kulturhistoria och har spår ända från antiken. Turismen är välutvecklad i Tunisien, och här finns idag flera lyxiga hotell och resorts. Man kan också hitta riktigt bra hotell till fyndpriser, och det finns fortfarande många nästan helt oupptäckta delar av landet att utforska landet för den nyfikna resenären. Passa på att fynda dina billiga flygbiljetter till Tunisien redan idag!

Tunis

Tunis är landets huvudstad och är belägen på Medelhavskusten. Här finns ca. 700 monument, både palats, moskéer och kyrkor. Staden är mysig och har en avslappnad atmosfär. De viktigaste sevärdheterna är de romerska ruinerna av Kartago och Zitounamoskén. Denna moské är landets största och är ett viktigt landmärke för staden. Moskén uppvisar många olika stilar av andalusiska influenser, men också av romersk och arabisk arkitektur.

Paradisön Djerba i Tunisien

Djerba är en liten paradisö, belägen söder om Tunisien. Ön bjuder på vita sandstränder och vitkalkade välvda hus. Denna paradisö skiljer sig kulturellt från fastlandet och öns invånare har lyckats bevara många av deras traditioner och dess unika arkitektur. En särskilt trevlig och prisvänlig plats att besöka är öns största stad, Houmt Souk. Staden är välkänd för sin traditionella marknad och Aghlabid-fästningen.

Andra trevliga aktiviteter att njuta av är att utforska öns alla sandstränder. Detta görs bäst genom att hyra en cykel och uppleva den vackra naturen och landsbygden. Ett hett tips är också att besöka de små byarna som ligger uppradade utmed kustlinjen. Ett bra ställe att titta på vackra solnedgångar är på öns nordvästra sida. Den lilla hamnen Ajim är en fridfull och otroligt vacker plats att stanna på.

Gå inte miste om att få utforska Tunisien med alla dess exotiska överraskningar! Köp dina billiga flygbiljetter redan idag!Billigaste resor hittades på Travelmarket för Tunisien: Köpenhamn till Tunis 1. januari till 9. januari från kr 2 068:-

Bedöm resmål
4,6
(165 omdömen)

Mest populära flygplatserna i Tunisien

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.