Charterresor  till Tunisien

Charterresor till Tunisien

Billiga resor till Tunisien

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Bedöm resmål (94 omdömen)
4.4

Tunisien – den exotiska orienten

Få platser på jorden har så mycket att erbjuda som Tunisien. Det är här den arabiska och den europeiska kulturen möts. I Tunisien kan du njuta av din charterresa på flera olika sätt: semestra på några av de vackraste stränderna i Melhavet, åk på spännande äventyr i Sahara-öknen eller besök den historiska staden Kartago. Allt detta och mycket mer kan du få vara med om till för en mycket låg kostnad. Gör din charterresa till Tunisien och upplev detta exotiska land!

Besök Tunisiens huvudstad

Trots att landets huvudstad Tunis består av drygt två miljoner invånare så är det lätt att ta sig runt till fots mellan de olika sevärdheterna. I stadens äldsta del finner du Zedinamoskén, som är i ett fantastisk gott skick trots att den byggdes på 800-talet. Besök gärna de kända parfym-och guldmarknaderna. Missa inte heller Bardomuseet som har allt ifrån romersk mosaik till skatter från Medelhavet. Ett annat måste för dig som besöker Tunis är att åka till den historiska kulturstaden Kartago som ligger strax utanför huvudstaden. Platsen är upptagen på UNESCOS världsarvslista. Här kan du bl.a. se resterna av ett romerskt bad som är 340 meter långt. Missa inte heller alla de vackra stränderna längs med kusten vid Melhavet. Det finns fortfarande många nästan helt oupptäckta delar för den som vill ha lugn och ro.

Tunisien: Charterresor med kamelridning i Sahara

Det bästa sättet att uppleva Saharas sanddynor är att göra en kamel-tur. Detta är ett fantastiskt roligt färdmedel för att känna på alla dofter, ljud och syn-intryck. En populär destination är orten Matmata, där det bodde grottmänniskor förr i tiden. Övernatta gärna på något av ortens hotell och se på den oemotståndliga stjärnhimlen om natten.

Åk på charterresor till Tunisien och var med en unik semester!

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Tunesien | Charterreiser til Tunisia

Från vilka flygplatser kan jag resa till Tunisien?

Du kan resa till Tunisien från följande flygplatser: Göteborg, Stockholm och Köpenhamn

Charterbolag med charterresor till Tunisien

  • Billiga charterresor med Almena

Hitta resan till Tunisien här

Hitta inspiration till Tunisien här