Billiga flygbiljetter till Ungern

Billiga flygbiljetter till Ungern

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Ungern

Från Stockholm

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (196 omdömen)
4.6

Ungern = minnesvärd semester

Ungern är ett land i Centraleuropa som erbjuder besökare både en levande historia med rik kultur. Ungern är rankad på plats 15 av de mest populära turistmålen i världen, och dess huvudstad Budapest betraktas som en av de vackraste i världen.

Trots sin ringa storlek, är detta land hem för många världsarv som skyddas av UNESCO. Väljer du att resa till denna destination kommer du inte bli besviken. Köp billiga flygbiljetter till Ungern redan idag för att ta del av erbjudandet!

Spa-semester i Budapest, Ungern

Budapest är en riktig spastad med dess stora utbud av bad. Det rekommenderas att njuta av en stunds avkoppling på ett av stadens alla span. Prova gärna Rudas Spa som har ett gigantisk turkiskt bad med vacker arkitektur från 1500-talet.

Med en unik, ungdomlig atmosfär, en världsklass klassisk musikscen och ett pulserande nattliv är Budapest en av Europas mest förtjusande städer. Budapest har många natursköna miljöer och en vacker arkitektur att beskåda. År 1987 blev Budapest med på UNESCOS världsarvslista för dess kulturella och arkitektoniska verk kring floden Donau, Budaslottet och Andrássy-avenyn.

Ungern – vacker natur och aktiv semester

Vad inte många vet är att Ungern är ett utmärkt resmål för fågelskådning. Landet bjuder på skogsbeklädda kullar, gigantiska fiskdamm-system och öppna gräsmarker. Särskilt bra områden för fågelskådning är Kiskunsag och nationalparken Hortobagy.

Ungerns stora öppna landskap i kombination med dess långa tradition av hästridning gör detta till ett idealiskt land för ridning. I söder finner man öppna slätter, och områdena i norr erbjuder en mer bergig terrängridning.

Ungrarna är mycket stolta över sin rika matkultur, och det har de all rätt i att vara. Det ungerska köket är varierat och välsmakande, med många varianter av grytor och kryddiga kötträtter. Nationalrätten är naturligtvis den ljuvliga gulaschsoppan.

Var med om en minnesvärd semester och avkoppling. Köp dina billiga flygbiljetter till Ungern redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Ungern: Stockholm Arlanda till Budapest, Ferihegy 10. december till 14. december från kr 397:-

Mest populära flygplatserna i Ungern

Populära resmål i Östeuropa

Hitta resan till Ungern här

Hitta inspiration till Ungern här

Läs mer på vår blogg