Kvällsbild av en belyst bro med lejonstatyer. Vacker himmel och byggnader i bakgrunden.

Billiga flygbiljetter till Budapest

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Budapest, Ferihegy

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
23. maj 30. maj
ARN
BUD
BUD
ARN
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 356:- Välj
23. maj 28. maj
ARN
BUD
BUD
ARN
Ryanair Direkt
Wizz Air Direkt
Från kr. 543:- Välj
24. maj 28. maj
ARN
BUD
BUD
ARN
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 943:- Välj
2. maj 5. maj
ARN
BUD
BUD
ARN
Wizz Air Direkt
Wizz Air Direkt
Från kr. 1 068:- Välj
30. maj 2. jun
ARN
BUD
BUD
ARN
Wizz Air Direkt
Wizz Air Direkt
Från kr. 1 100:- Välj
24. maj 26. maj
ARN
BUD
BUD
ARN
Ryanair Direkt
Wizz Air Direkt
Från kr. 1 130:- Välj

Ungerns vackra huvudstad Budapest

Är du intresserad av vackra byggnader, fantastisk shopping, berömda sevärdheter, mysiga kaféer, spa-upplevelser utöver det vanliga, och inte minst ett utsökt kök, så är en semester till Budapest ett absolut måste.

Storstadsliv

Med de många byggnaderna i olika stilar, Donau-flodens brusande vattenmassor, det imponerande parlamentet och det gamla slottet, har Budapest flera av de ingredienser som gör staden till en av de vackraste huvudstäder i hela Östeuropa.

Historiens vingslag ligger täta över hustaken, och befolkningen har upplevt det mesta i den gamla staden. I Budapest blomstrar den mycket speciella atmosfären av ett slags rått och uppriktigt kulturliv, inte helt olikt det du finner i många Östeuropeiska storstäder. Samtidigt är staden otroligt vacker, och med många fina möjligheter för semesterfirare i alla åldrar. I dag är Budapest en av Europas mest populära semesterstäder, och med en billig flygbiljett är det enkelt att själv komma iväg och uppleva Ungerns härliga huvudstad.

Buda och Pest

Donau-floden delar Ungerns vackra huvudstad i två delar, nämligen Buda och Pest. Staddelen Buda är ett skönt och lugnt område att besöka, och här ligger många vackra, gamla hus och mysiga butiker. Här finner du också det vackra citadellet, med stadens gamla slott – Budaslottet, beläget på en hög kulle. Utsikten ut över Budapest från slottet är inget mindre än fantastisk, och här kan både barn och vuxna med barnasinnet i behåll få utlopp för drömmar om riddare och vackra prinsessor. När du ändå är i Buda, så får du inte heller missa den stora och mycket vackra Mathias-kyrkan och området runtomkring.

I Buda ligger också det berömda Gellert-badet, som absolut är värt ett besök! På den östliga sidan om floden ligger Pest, med den ovanligt vackra parlamentsbyggnaden, som påminner väldigt mycket om Palace of Westminster i London.

Pest är centrum för det pulserande storstadslivet, med massor av kultur, shopping, mysiga kaféer och många populära sevärdheter. Här finns också spännande marknader, där du kan köpa allt från frukt och grönt till leksaker och lokala souvenirer.

I vår sökmotor finner du enkelt en billig flygbiljett till Budapest, och sedan kan du se fram emot en oförglömlig resa till ett av Europas mest spännande länder!

Besök någon av Budapests många bad- och spa-anläggningar

Precis nedanför citadellet ligger ett av Budapests många källvattenbad, där vattnet i bassängerna är naturligt uppvärmt källvatten, som kommer upp från jorden under byggnaden.

Besök också det världsberömda Gellert-badet, där du kan simma i vackra inomhusbassänger, omgivna av höga kolonner. Du kan också vara ute och bada i de stora utomhuspoolerna, som är mycket populära under de varma sommardagarna. Du kan också se de lokala invånarna spela backgammon vid poolkanten – baden i Budapest är nämligen inte bara till för turisternas glädje.

Passa också på att skämma bort dig själv med en omgång massage, eller någon av de många olika hud-, ansikts- eller helkroppsbehandlingar som erbjuds här – det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma!

Populära resmål i Östeuropa