Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Rio de Janeiro

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Rio de Janeiro.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är den näst största staden i Brasilien. Rio är känd för dess vackra landskap, ständerna och den årliga sambakarnevalen. Dessutom är staden omgiven av flera spektakulära berg som Sugarloaf och Corcovado Peak. Dessa har bidtagit till att Rios hamn kommit med på listan över

Världens Sju Naturliga Underverk.

Hisnande sevärdheter i Rio de Janeiro

Att stå på toppen av det 704 m höga berget Corcovado, och beskåda Jesus-statyn, är en riktigt imponerande och hisnande upplevelse. Härifrån har man också riktigt bra utsikter över stränderna Copacabana, Ipanema, och vackra vyer över den vackra botaniska trädgården.

Sugar Loaf berget hör också till en av Rios landmärken som måste ses. Du tar dig upp hit med linbana. Sugar Loaf erbjuder en magnifik utsikt över bukten och stadens centrum. Ett riktigt bra tips är att komma hit upp och se solnedgången för en verkligt otrolig upplevelse.

Är du en fotbollsfantast så skall du inte missa att besöka Rios världsberömda fotbolls-stadium Maracanã. Det är den största fotbolls-stadion i hela Sydamerika och den användes flitigt under VM 2014. Besök gärna det intressanta Fotbolls-museet som ligger inuti stadiumet.

Rio de Janeiro- Sambakarnevalen

En av de största anledningarna att besöka Rio under februari månad är dess berömda sambakarneval. Karnevalen varar i nästan två veckor och det bjuds på livliga danser och häftiga rytmer!

Rio De Janeiro och dess förorter har två flygplatser. Den största flygplatsen heter "Antônio Carlos Jobim", även känd som Galeão. Flygplatsen är belägen ca 25 km utanför Rios stadskärna. Härifrån finns utmärkta och billiga transporter till centrum.

Det finns även en mindre flygplats "Santos Dumon", belägen mer centralt i Rio de Janeiro. Härifrån går de flesta inrikesflygningar.

Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Rio de Janeiro redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.