Flybilletter til Erbil

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Erbil.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Erbil

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till Erbil

Erbil är huvudstaden i irakiska Kurdistan. Erbil är en stad i ständig förändring, men det är också ett typiskt traditionell stad i Mellanöstern som genomsyras av både tradition och rik kultur. Missa inte chansen till att uppleva Erbil- staden med bred variation och stor personlighet!

Sami Abdulrahman Park i Erbil

Sami Abdulrahman Park är en av Erbils mest berömda grönområden och det är inte svårt att förstå varför. Parken är en stor och öppen plats, belägen mitt i hjärtat av Erbil. Den innehåller ett bibliotek, vackra blomsterarrangemang, många slingrande stigar under lummiga träd, ett minnesmärke, och flera utmärkta ställen för picknick. Tack vare parkens stora yta så lämpar sig också parken bra för jogging. Är du och din familj sugna på att utmana varandra i tennis eller basket så finns det inhägnader för detta.

Erbil- utsökt matkultur

Ett bra sätt att utforska staden är att testa på dess breda matkultur. Var du än befinner dig i staden så kommer du inte ha några svårigheter att hitta bra, prisvärda restauranger. Mat ligger lokalbefolkningen varmt om hjärtat, och det är inte ovanligt att se stora familjer samlas för att gå ut och äta tillsammans. För den bästa utsikten av staden, och en mycket trevlig upplevelse så rekommenderas det att besöka Mamounia Skybar som ligger på 7: e våningen av Noble Hotel. Här erbjuds också ett mycket fräscht och läckert utbud av mat.

En populär restaurang kedja för hela familjen är Baydoner. Kedjan finns att finna över stort sett hela staden. Prova gärna deras deras turkiska rätt "Iskender". För libanesisk mat så rekommenderas det att besöka restaurangen Zahle, som ligger i Arabella Hotel. Här är maten riktigt god, och dessutom till rimliga priser med tillgång till en fantastisk trädgårdsterrass.

Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Erbil redan idag för att uppleva staden som är i ständig förändring!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.