Flybilletter til Erbil

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Erbil.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Erbil

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Göteborg till Erbil

Erbil är huvudorten i provinsen Arbil, och räknas även som huvudstaden i irakiska Kurdistan. Erbil hör till kategorin som en av världens äldsta städer, och har varit bebodd från omkring år 2200 f.Kr.

Erbil- favorit utflyktsmål

Gali Ali Bag är hyllat för att vara det högsta vattenfallet i Mellanöstern. Gali Ali Bag är en dammig, men otrolig vacker tre timmars-bilresa från Erbil. Vattenfallet är belägen nära en skidort som ligger i skärningspunkten mellan två bergskedjor: Korek kedjan i norr och Bradost kedjan i väst. Det hisnande landskapet runt vattenfallen har sedan långt tillbaka varit ett populärt utflykts mål för turister. Idag är platsen komplett med en mängd terrass-kaféer och matställen som erbjuder ett varmt och äkta välkomnande för besökarna. Dessa populära vattenfall är kända för den enastående naturen och det dramatiska berglandskapet gör att den tre timmars långa bilresan tillbaka till Erbil blir väl värt resan!

Bra boende i Erbil

Är du på jakt efter bra och prisvänligt boende så rekommenderas boende på hotell Divan Erbil. Hotellet är beläget 20 minuters bilresa från Erbil International Airport och de erbjuder även transfer till flygplatsen. Hotellet har stora och rymliga rum, och en förstklassig service.

Ett annat bra boende är Van Royal Hotel. Hotellet är framför allt välkänt i Erbil för deras fantastiska frukost-buffé. Hotellet förmedlar en underbar atmosfär som gör att man kan koppla av ordentligt när man är där som gäst. Hotellet har en stor trädgård, ett turkiskt bad, och ett bra utrustat gym med pool.

Erbils Internationella flygplats uppfyller alla moderna miljökrav och ligger nära till Erbils stadskärna. Flygplatsen har VIP-områden, bra shopping, och trevliga restauranger för den som vill avnjuta en måltid innan avgång. Du tar dig enklast ut till flygplatsen med taxi.

Boka dina billiga flygbiljetter redan idag från Göteborg till Erbil för att ta vara på detta fantastiska erbjudande!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.