Flybilletter til Erbil

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Erbil.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Erbil

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Köpenhamn till Erbil

Erbil är en modern stad i norra Irak, och räknas som huvudstad i irakiska Kurdistan. Staden är en spännande mix av Mellanösterns traditioner, historia, och du får garanterat ett varmt välkomnande när du besöker staden.

Spännande shopping i Erbil

Ett besök i Erbil är inte komplett utan en riktigt god shopping-runda. För den bästa shopping upplevelsen ska du bege dig ut till shoppingcentret Majidi Mall. Det är en modern galleria med ett stort och brett utbud antal turkiska, europeiska och lokala butiker, restauranger och kaféer. Majidi Mall är platsen att handla på i Erbil om du vill ha stora valmöjligheter och prisvänliga alternativ. Denna shoppinggalleria är belägen utanför staden, men det är värt att ta sig ut hit. Här är dessutom mindre folk jämfört med galleriorna inne i stan. Missa inte att ta en god lunch på den italienska restaurangen Venezia på 3: e våningen.

Erbil Civilization Museum

Är du intresserad av historia så ska göra ett besök på Erbil Civilization Museum. Utställningarna i museet är arrangerade i kronologisk ordning med början från den paleolitiska åldern, till de forntida civilisationerna i Mesopotamien, och slutar i det abbasidiska perioden. Museet är en intressant upplevelse och rekommenderas starkt.

Erbil International Airport- byggd för framtiden!

Erbils internationella flygplats är ansluten till 18 olika länder och 30 städer runt om i världen. Flygplatsen har en av världens längsta landningsbanor och den är byggd för att klara av de mest krävande väderförhållandena. Flygplatsen uppfyller alla moderna miljökrav och ligger nära till Erbil stadskärna. Den nya terminalen på flygplatsen har VIP-områden och bra restauranger för den som vill avnjuta en god måltid innan avgång. Du tar dig enklast ut till flygplatsen med taxi.

Gå inte miste om chansen till att utforska denna pärla i Mellanöstern. Boka dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Erbil redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.