Flyv til Malmø og Sturup lufthavn

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Sturup.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Sturup

Malmö räknas som Sveriges tredje största stad, och är belägen i Skåne län. Malmö ingår tillsammans med Köpehamn i den expansiva Öresundsregionen, vilken räknas som Nordens befolkningsmässigt största region. Malmö är en intressant stad att besöka, och här finns flera trevliga sevärdheter.

Malmö - Stort utbud av aktiviteter

Malmö innehar världens äldsta folkrörelseägda park, Folkets park. Här finns bland annat ett Reptilcenter, danstället Amiralen och Nöjesteatern. Malmö är en mångkulturell stad och innehar över 600 restauranger, caféer och pubar. Du finner mat från alla världens hörn. Ett av Malmös mest populära områden att gå ut och äta på är kring Lilla torg.

Besöker du Malmö i slutet av Augusti kan du knappast gå miste om den årliga Malmöfestivalen. Detta är en vecka fylld med gratis-uppträdanden från kända artister, dans-uppvisningar och teaterspel.

Under sommaren så har Pildammsteatern som tradition att anordna konserter och flera scenkonst-spel från världens alla hörn.

Sturup Flygplats

Sturup Malmö Flygplats, är en internationell flygplats belägen i södra Skåne. Den ligger norr om E65, strax utanför Svedala och ca 30 km från Malmö. Det bästa alternativet om du ska till Malmö eller Lund, är att ta flygbussen. Du finner bussarna precis utanför flygplats-terminalen, och de stannar vid flera hållplatser.

Har du extra tid över innan ditt flyg avgår så rekommenderas det att handla i flygplatsens tax-free-butiker. Du har alltid minst 20 % lägre priser än i city. Fynda allt från parfym, smink, till godis och alkohol. Flygplatsen har också en kläd-butik och flera välkända varumärken där du kan fynda accessoarer, skor och smycken.

Är du hungrig så ska du inte missa Restaurang Husman, där det serveras klassisk svensk husmanskost. Under sommaren så har även restaurangens ute servering öppet.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.