Solnedgång över stadssilhuett med moderna byggnader och ett framträdande vridet torn vid vattnet.

Billiga flygbiljetter till Sturup

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Malmö Sturup

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
29. jul 31. jul
ARN
MMX
MMX
ARN
Malmo Aviation Direkt
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 1 584:- Välj
2. aug 7. aug
ARN
MMX
MMX
ARN
SAS Direkt
SAS Direkt
Från kr. 1 886:- Välj

Finn billiga flygbiljetter till Sturup

Sturup är en internationell flygplats i södra Skåne. Flygplatsen ligger i Börringe socken, i Svedala kommun. Sturup flygplats är mycket strategiskt belägen då den ligger på ett nära avstånd från både Öresundsbron och Svedala tätort. Det bor ca 20 000 invånare i Svedala kommun. Detta är en mycket levande och expansiv kommun med ett aktivt näringsliv. Här finner du flera vackra väderkvarnar och flera gamla slott som är värda att besöka.

Under sommaren kan man besöka evenemanget Sommarrock Svedala, och Sturup har dessutom en världsberömd racerbana; Sturup Raceway. I kommunen finner du också Sturups berömda golfklubb som ligger mitt i det skånska landskapet. Hitta billiga flygbiljetter till Sturup, och bli överraskad av allt som finns att uppleva i regionen!

Sturup – ett perfekt läge

I kommunen finns det massor av olika val för övernattning: hotell, bed and breakfast eller boende på lantgård. Det finns möjlighet till bad i både Svedala, Bara och i Pude sjö. Naturen här är unik med dess lummiga skogar, dungar, betesmarker och sjöar. Området är klimatmässigt också Sveriges varmaste. Den berömda Bokskogen bjuder på flera olika motionsslingor med dusch, bastu och caféer. I kommunen ligger Torups slott och en vacker park. Torup är ett av Skånes bäst bevarade renässansslott, och här finns flera andra slott med anor från medeltiden. Den äldsta kyrkan i kommunen är Törringe kyrka, som har en ringmur från 1100-talet. Det rekommenderas också att besöka Lindholmens borg som ligger belägen vid Börringesjön. Här styrde Margrete I de nordiska länderna i sluttningen av 1300-talet.

Svedala tätort har också mycket att bjuda på för den som är intresserad av historia. Vid tågstationen finns en gammal stationsbyggnad från 1870-talet som minne då man byggde järnvägen. I tätorten finns också flera gamla tegelbyggnader bevarade.

Åk med billiga flygbiljetter till Sturup och upplev den sydligaste delen av Sverige!

Populära flygplatser med avresa till Sturup

Mest populära flygplatserna i Sverige

Populära resmål i Norra Europa