Sevärdheter Beirut

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r Från 2 159:- - -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Jeita Grottan (Beirut)
En av världens mest fascinerande droppstens grottor ligger 20 kilometer från Beirut. På en platå kan du vandra 800 meter in i grottan och låta dig förbluffas över de fantastiska formationerna. Det är också möjligt att med båt segla in i den lägre grottan. Dessutom visas det en engelskspråkig film om platsens historia och droppstensgrottor i allmänhet
Strandpromenaden Corniche (Beirut)
Det är lätt att förstå att Corniche, strandpromenaden, under sin storhetstid blev jämförd med motsvarande i Cannes. Även om den ännu inte helt lever upp till sitt forna rykte, är det behagligt att strosa längs vattnet och se på folkvimlet: unga förälskade par, barn i alla storlekar och så vidare.
Sursock museum (Beirut)
Museet är beläget i en gamma villa, och det rymmer en utsökt samling av modern libanesisk konst. Redan ställets atmosfär och vackra inredning är turen värd.

Område och stadsguider

Ort: 
• Bcharre
• Beirut
• Baalbek
• Tripoli
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning och för att rikta annonser. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Läs mer. OK