Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Belo Horizonte

- Välj område -

Sevärdheter

Marknad för konst och konsthantverk (Feira de Arte e Artesano) (Belo Horizonte)
Varje söndag förmiddag avhålls den underbara marknaden Avenida Afonso Pena. Här kan man köpa konsthantverk av hög kvalitet och smaka på de lokala specialiteterna inom mat och dryck. Även om man inte har tänkt sig att köpa något, bör man i alla fall ta en sväng förbi, eftersom stämningen verkligen är angenäm, och det finns massor att se på.
Parken i Belo Horizonte (Belo Horizonte)
Parken är ett enormt grönt och fridfullt område mitt i staden. Hit kommer Belo Horizontes invånare och för att ta en paus ifrån storstadens vibrerande puls. Palacio da Artes, som är en scen för olika kulturella arrangemang, är parkens absoluta höjdpunkt.
Staden Sabarà (Belo Horizonte)
Endast 25 kilometer sydost om Belo Horizonte ligger staden Sabarà, som under guldfebern var en av världens rikaste städer. Även om det inte finns skuggan av den rikedom i staden nu för tiden, avspeglas den svunna storheten fortfarande i hus, kyrkor, statyer och springbrunnar. Sabarà är en bild på den vansinniga guldfeberns flyktighet och är en intressant endagsutflykt från Belo Horizonte. Staden har även ett väldigt intressant guldmuseum (museu do ouro) med föremål från guldtiden.

Område och stadsguider

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.