Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Tivat

Billiga flygbiljetter från Beograd / Belgrade till Tivat.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Beograd / Belgrade till Tivat

I Montenegro i forna Jugoslavien ligger Tivat. Staden ligger i regionen som heter Boka, som ligger ut mot Kotorbukten. Kotorbukten är en vik i Adriatiska havet, som i sin tur är en del av Medelhavet.

Kotorbukten och staden Budva har i flera år varit Montenegros populäraste resmål för turister. På senare tid har Tivat seglat upp som en ny favorit. Staden utgör inte bara ett nytt turistmål, utan är även ny i sig. Det är den yngsta staden i regionen och har bara funnits i omkring 150 år. I slutet av 1800-talet upprättade man en flottbas i Tivat, vilket var startskottet för staden. Tidigare har den tillhört Republiken Venedig och har en ganska lång och religiös förtid.

Utforska Kotorbukten i Montenegro

När du är på besök i Tivat måste du nästan utforska Kotorbukten samtidigt. Denna natursköna plats har flera gamla byggnader som är med på Unescos världsarvslista och är rik på både kulturarv och religiösa platser. Kotorbukten är faktiskt en av de största pilgrimsdestinationer i världen. Väljer du att göra som pilgrimerna och besöka bukten, kan det vara en bra idé att sätta av lite tid, så du hinner se så mycket som möjligt. Bukten är charmig både på nära håll och uppifrån bergen, där utsikten är fantastisk. Katedralen i Kotor och klostret Savina i Herceg Novi kan även vara värda ett besök.

När du känner att du upptäckt allt som Kotorbukten kan erbjuda, kan du fortsätta med att upptäcka Tivat. Här bor bara 14 000 invånare. Tivat kommun är landets minsta, så att gå en promenad genom staden går relativt fort. Ett av de populäraste besöksmålen här är hamnen och den tillhörande hamnpromenaden, som är otroligt vacker.

Du kommer till Tivat genom att flyga till Tivat Airport, som ligger ungefär fyra kilometer utanför staden. Tivat Airport är Montenegros största flygplats. Boka billiga flygbiljetter från Beograd till Tivat redan idag.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.